Herec Maroš Kramár (64) je počtvrté otcem. Dcera je mladší než jeho vnuk

Čtyřiašedesátiletý herec Maroš Kramár je čerstvý otec. K dětem Tamaře (24), Timurovi (23) a Markovi (16) přibyla další holčička, napsal portál cas.sk. Čtvrtého potomka má oblíbený umělec s přítelkyní Inou Oravcovou, která je o 26 let mladší než on. Jsou spolu pět let.

"Právě teď jsem s nimi v nemocnici, jsou to nádherné pocity. Dcerka se narodila 11. dubna ve 22:20. Cítím se výborně, jsem plný síly. Máme malou princeznu," řekl slovenskému webu pluska.sk herec. Děvčátko dostalo jméno Rija. "V překladu to znamená naděje. Protože naděje umírá poslední," dodal Kramár.

[chooze:article;value:530778]

Podle jeho slov je to zázrak. "Zázrak, který se opět stal. V mém životě už počtvrté. Je to krásná věc, soukromá. Velmi se těšíme, těší se i moje děti," doplnil.

O herci je známé, že si soukromí přísně střeží. I proto těhotenství přítelkyně dlouho tajil. "Nechtěl jsem na tom stavět svou popularitu, ale když už mě někdo takhle prásknul... Jsme šťastní," přiznal.

Maroš Kramár se přitom jen nedávno stal poprvé dědečkem. Loni v prosinci se staršímu synovi Timurovi a jeho partnerce narodila dcera. Rodiče jí dali neobvyklé jméno Noelani.

Vybrali nového Jamese Bonda. Má se jím stát herec Aaron Taylor-Johnson (3/2024):

 /2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.