Herec Petr Rychlý skončil v nemocnici. Mám 15 stehů a nemůžu hrát, řekl

Herec Petr Rychlý měl nehodu. Při středeční zkoušce komedie Ženy Jindřicha VIII. v českokrumlovském Otáčivém hledišti se zřítil z jeviště. Při hrozivém pádu si poranil nohu.

Zranění bylo natolik vážné, že skončil v nemocnici. "Byla to velká tržná rána. Noha je sešitá, mám tam patnáct stehů, díkybohu nemám nic zlomeného," řekl Rychlý ve videu, které zveřejnil na svém facebooku.

[chooze:article;value:519994]

Zároveň také vychválil práci lékařů, kteří se o jeho nohu postarali. "Moc děkuji chirurgům z traumacentra České Budějovice a záchrance z Českého Krumlova za skvělou práci," svěřila se hvězda seriálů televize Nova Co ste hasiči a Ordinace v růžové zahradě 2.

Rychlý se zároveň fanouškům, kteří se na něj těšili ve dvojroli anglického krále Jindřicha VIII. a hostinského Jindry, omluvil. "Je hloupé, že mi zranění fyzicky nedovoluje tuto roli odehrát," omlouval se.

Práci lékařů na jeho zranění si Petr Rychlý pochvaloval.

Už za sebe však našel náhradu. "Petr Rychlý při zkoušce utrpěl úraz, a proto jeho šest žen bude až do konce týdne opečovávat náš Tomáš Drápela. Petrovi přejeme brzké uzdravení a Tomášovi zlom vaz," napsalo na svých stránkách Otáčivé hlediště, které je součástí Jihočeského divadla v Českých Budějovicích.

"Až se mi to zahojí, tak se samozřejmě na Otáčku strašně rád vrátím. Snad mi to odpustíte. Strašně mě to štve, strašně rád bych hrál, ale fakt to nejde," zakončil Petr Rychlý.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.