Horoskop na čtvrtek 10. srpna: Hvězdy vám posílají jasný vzkaz

Beran

Veškeré finanční otázky odložte na zítřek, kdy se vám bude dařit o poznání více. Máte touhu pustit žilou úsporám, ale nejspíš byste se nerozhodli správně. Vězte, že skutečně výhodný obchod vám neuteče. Raději soustřeďte pozornost na svůj talent.

Býk    

Zádrhely v komunikaci mohou nadělat neplechu na pracovní půdě. Chcete-li se vyhnout následným dohadům, kdo měl co udělat, pište svým kolegům i nadřízeným e-maily. Díky tomu na nic nezapomenete a budete mít klidné svědomí. Hlídejte si zadní vrátka.

Blíženci         

Peníze nepovažujete za obyčejné oběživo, které se musí točit. Pokud už se rozhodnete investovat své úspory, předchází tomu dlouhá příprava a počítání. Ve čtvrtek se konečně otevírá možnost proměnit podnikatelské i obchodní plány ve skutečnost.

Rak    

Desátý srpnový den si na vás jen tak někdo nepřijde. Sice na vás pomýšlí pár filutů, kteří by se rádi přiživili na vašem úspěchu, ale dokážete je rozkrýt, než nadělají škody. Při služební cestě nebo obchodním jednání zužitkujete své bystré myšlení.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy nic není tabu!

Lev     

Nad pracovní sférou se smráká a intuice vás varuje, že se něco chystá. Opatrnost se vyplatí zejména ve vztahu k nadřízeným nebo výše postaveným pracovníkům. Někdo se na vás pokusí přehodit zodpovědnost za nepovedenou zakázku. Rázně braňte svou čest.

Panna 

Sami sebe můžete překvapit nezvyklou rozhodností. Ve čtvrtek dokážete najít odpovědi i na otázky, s nimiž jste si lámali hlavu řadu měsíců. Nitro k vám vysílá jasné vzkazy, které byste neměli brát na lehkou váhu. Tohle je opravdová cesta za štěstím.

Váhy  

Během pracovní části dne si lámete hlavu s pracovními záležitostmi. Když nepřijdete na ideální řešení sami, požádejte někoho ze spolupracovníků. Rád vám vyhoví a dost možná přinesou víc než pomocnou ruku. Zjistíte, že to mezi vámi příjemně jiskří.

Štír     

Snaha dělat dojem je důležitou součástí vašeho života, proto potřebujete mít vedle sebe partnera, který by splňoval vaše nároky. Ty nejsou právě malé. Neměli byste to ale přehánět a místo toho si uvědomte, že nikdo není dokonalý. Dokonce ani vy.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Bystré uvažování vám otevírá netušené možnosti. Nadřízení docení vaše originální nápady a dají vám zelenou k jejich realizaci. Kolegové se snaží následovat vaše kroky a jedou v závěsu. Obklopte se pouze těmi, se kterými můžete vytvořit úspěšný tým.

Kozoroh         

I když neprožíváte snadné období, nehroutíte se. Správně tušíte, že nebude mít dlouhého trvání. Maximum času investujete do potomků a snažíte se je zapojit do volnočasových hobby. Pokud to pracovní program dovolí, prodloužíte si nadcházející víkend.

Vodnář           

Zatímco čerstvě zadaní a singles vyhlíží den jako z partesu, ostatní se musí mít na pozoru před partnerovými komentáři. Stačí jedna špatně mířená poznámka a oheň je na střeše. Pravdou je, že oba máte na napjaté atmosféře podíl. Svět není černobílý.

Ryby  

Ve čtvrtek se soustředíte na vztahy v zaměstnání. Snažíte se napravit, co se v uplynulých dnech nepodařilo. Dokonce překročíte stín a nabídnete usmíření úhlavnímu nepříteli. Hvězdy prozrazují, že právě z tohoto spojení může vzejít úspěšný projekt.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.