Horoskop na čtvrtek 12. ledna: Někdo vás může okouzlit v práci

Beran

V práci si zachováte skutečný nadhled. Budete potřebovat hodně energie a zároveň bude šéf nervózní, ale dokážete se ovládnout. Díky tomu máte šanci na dobrý zisk, i když pocítíte vyčerpanost. Přesto podpoříte kolegy, kteří vám budou vděční. A protějšek si víc užije vašeho jemnějšího a chápavého jednání.

Býk    

Dnes z vás bude zářit přitažlivost. Projeví se to v zaměstnání, kde nemáte problém okouzlit klienty a kolegy. Také však na ulici, kde vás bude sledovat druhé pohlaví. Partner na vás bude žárlit, zároveň si vás ale touží předcházet, což se vám zalíbí. A večer vám bude chtít ukázat, jak kvalitně se miluje.

Blíženci          

Konečně k vám přijde to, co potřebujete. V zaměstnání se dočkáte ocenění ze strany kolegů i šéfa. Budou vás oceňovat za všechno, co jste udělali a co ještě provést můžete. Přináší to finanční zisk i přístup na nové trhy, často i v zahraničí. Proto počítejte s tím, že si budete o trochu více užívat volna.

Rak    

Ve čtvrtek budete mít důvod k nečekané radosti. Dostanou se k vám totiž peníze, které už jste ani nečekali, často pocházející z půjčky. Proto se budete moci radovat a plánovat si výhodné nákupy. Zároveň o vás bude mít lepší mínění i vlastní partner. Takže si budete spolu doma užívat, pokud lásku opravdu chcete.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT pro rok 2023
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Dokážete si užívat života i během zimy. Oslníte proto svým módním vkusem, který dnes bude výjimečný. Hlavně kolegyně se budou ptát, kde se vám oblečení podařilo sehnat. A druzí plánují, jak se vámi nechat ovlivnit. Budete rádi, když si toho všimne i protějšek, který by vás měl ve vaší potřebě podpořit.

Panna 

Dnes budete schopni okouzlit. Projevujete totiž dar přesvědčivosti nejen při jednání, kdy budete blízko zisku, ale i u vašeho šéfa, který vám bude na všechno kývat. I protějšek vám bude důvěřovat, když mu vyznáváte lásku. Proto není důvod neužívat si spolu v soukromí, když vám to přitom tolik sluší.

Váhy  

Bude dobré se dnes spoléhat na své blízké. Až vás protějšek obdaruje novým kouskem oblečení, oceníte jeho dobrý vkus. Trefí se přesně! Budete mít opravdovou radost, protože slevy teď fungují také u kvalitního a luxusního zboží. Proto máte tendenci udělat si spolu pěkný večer plný něžností a porozumění.

Štír     

Váš milostný život dostane nový impuls. Kamarádi by vás totiž rádi s někým seznámili. Pokud se cítíte osaměle, využijte této možnosti. Budete mít totiž pocit, že dnes večer prostě musí přeskočit milostná jiskra. Navíc ta osoba se zdá být nejen milá, ale také přitažlivá, což vás velmi příjemně naladí.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Víte, kdy bude čas pracovat a kdy zase příležitost se bavit. Po dobře odvedené činnosti se proto vydáte do obchodů. Našetřené peníze utratíte za zlevněné zboží, které se vám bude zdát výhodné. Zvlášť u oblečení a pomůcek do kanceláře a dílny uděláte dobře. Výhodně budete také vybírat se svým protějškem.

Kozoroh         

Spoléhat se víc na sebe bude to správné řešení. Díky sebejistotě totiž vyřešíte všechno, ať už v zaměstnání, nebo ve vašem vztahu. Každé vaše rozhodnutí bude správné. Všechno vám pod rukama jenom hraje, takže se cítíte úspěšní. Večer tedy strávíte s partnerem jen podle svých vlastních představ.

Vodnář          

Dnes vás budou mít lidé rádi. Vyřídíte totiž jednu důležitou a pozitivní zprávu, což přinese hodně radosti. Dokážete se s druhými těšit, jako by se to stalo vám. Přitom přemýšlíte, jak to udělat, aby se vám dařilo zvednout náladu druhým i v budoucnu. Však vy už s protějškem na něco zajímavého přijdete.

Ryby  

Vlivem Marsu ve znamení Blíženci budete přemýšlet dost rozumně. Proto zvládnete dobře počítat, co vlastně potřebujete. Takže si výhodně rozložíte splátky, ať už se jedná o právě nakupované auto, nebo o změnu ohledně spoření. Vaše představy vám později přinesou zaslouženou odměnu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.