Horoskop na čtvrtek 19. října: Planety vám posílají peníze

Beran

Něco se vám nepovede, ale to neznamená, že z toho musí vzniknout waterloo! Tlak je na vás vyvíjen i po stránce profesní, takže máte tendenci nosit si nervózní náladu domů, což může být odstartováno hned od ranních hodin. Pohlídejte si to raději!

Býk    

Neshody s protějškem mohou přetrvávat. Jako přínosné se jeví poznat, a to prioritně v ranních hodinách, kde je problém. Dobrá je návštěva společných přátel – mohou situaci značně odlehčit! Pak už totiž nemusí být po partnerských nepokojích ani stopa.

Blíženci          

Zaměřte se na volnočasové aktivity se svou rodinou mimo domov, zejména do podvečerních hodin vám to může být obrovským přínosem! Pak už si budete vážit klídku vašeho domova, kdy nemusíte být stále ve střehu a sledovat, jak působíte na svoje okolí.

Rak    

Budete mít příležitosti k zábavě s dětmi a budou vám dělat radost. Nemusí se však jednat pouze o ty vaše. Nečeká náhodou vaše sestra miminko? Příznivý Jupiter v Býku je totiž signálem pro přírůstek do rodiny. Zkuste se velmi nenápadně vyptávat.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Budete poměrně mrzutí. Vinu na tom má zvýšená náročnost vašich bližších a špatná hospodárnost. Náklady mohou být větší, než je zdrávo, a to se vám nelíbí. Potřebovali byste své okolí nějak motivovat k lepšímu vztahu k financím a také k plánování.

Panna 

Těšte se na druhou polovinu dne, hvězdy vám vynahradí nějaké strádání z minulosti! Můžete počítat s radostmi, o které se postarají vaše děti – potáhnete za jeden provaz, přesně tak, jak se vám to zamlouvá. Navíc v práci se můžete dočkat cenné pochvaly.

Váhy  

Vaše chytrá hlavička najde určitě způsob, jak vyšetřit čas i pro rodinné radovánky. Od rána do podvečera je příznivý čas podniknout se svou rodinou a dětmi nějakou zábavnou akci pro potěšení, proto to nepodceňujte! Odpočívat můžete až večer.

Štír     

Členové vaší rodiny mohou mít větší tendenci k utrácení, není dobré je v tom podporovat, takže jim nepůjčujte peníze, ani je neprovokujte. Budete mít pocit, že silněji tíhnou k materiálním hodnotám, což se vám zrovna moc nezamlouvá. Promluvte si s nimi.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Planetární dobrodějové vám chtějí dopřát větší finanční rozhled a vábí k vám peníze! Svému domovu jste navíc skutečně oddaní a snažíte se zajistit vše, co vaše zlatíčka potřebují, pokud ovšem nejsou jejich přání příliš přehnaná. Umíte se i odvázat.

Kozoroh         

Máte na své straně část hvězdného nebe i Merkur, takže očividně pookřáváte. Jste bystřejší a vynalézavější, což se může hodit v domácnosti, protože dokážete objevit i ten nejskrytější zdroj závady u různých spotřebičů. Budete mini Sherlock Holmes.

Vodnář          

Jste velmi dobře komunikativně naladěni, tudíž jste vítanými společníky. Slunce, Merkur a Jupiter vám navíc dodávají snahu skloubit volnočasové aktivity ke spokojenosti všech členů rodiny. Spokojenost se dostaví, obávat se nemusíte a dojde i na relax.

Ryby  

Nebudete si jisti, zda můžete někomu novému ve vašem okolí věřit, protože budete mít strach, abyste nenalítli. Než se ale rozhodnete, bude zapotřebí chovat se k němu stejně co nejotevřeněji, protože jenom tak si necháte pootevřená dvířka k přátelství.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.