Horoskop na čtvrtek 23. března: Pracujte na sobě

Beran

Vaši blízcí začínají mít jasnou představu o letošní dovolené, ale vám se to moc nelíbí. Stará známá místa vám tak romantická nepřipadají, máte touhu objevovat. Chcete se vydat někam, kde jste ještě nebyli, a zažít něco nového. Snažte se je přesvědčit.

Býk    

Dnes je vhodný den na pořádání kurzů, seminářů, přednášek nebo pro počátek nových projektů. Jste stále vitální a plní nápadů, tak téhle konstelace využijte. Dnešní pracovitostí si zaděláte na trvalý úspěch i pro dny, které tak výrazně skvělé nebudou.

Blíženci          

Vaši nadřízení si začínají všímat, jaký poklad ve vás dříme. Připočítají-li vaši pracovitost a ochotu učit se nové věci, nebudou už daleko od nápadu svěřit vám více zodpovědnosti a povýšit vás. Buďte na tuto možnost připravení a pracujte na sobě.

Rak    

Někdy máte pocit, že přátele k ničemu nepotřebujete a nechce se vám s nimi stýkat. Nakonec se stydíte je odmítat, a tak s nimi trávíte čas a zjistíte, že je to vlastně velice příjemné. Tak proč pořád řešit to věčné dilema? Prostě si přátele užijte!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Víkend se blíží a je třeba se zamyslet, jak si ho užijete. V žádném případě totiž nemáte chuť se povalovat doma a koukat na televizi. Okolo vše pučí a kvete a pomalu už začínají otevírat své brány některé památky. Vyrazte si někam na hezký výlet.

Panna 

Do popředí vašich zájmů se dostává péče o domov. Dávno nikdo nepochybuje, že máte plno nápadů a tvůrčí invence, je to ve vašem hnízdečku vidět na každém kroku a rodinní příslušníci váš styl milují. Ale tentokrát míříte do okolí domu a na zahrádku.

Váhy  

Vaši kolegové dnes živě probírají nadcházející víkend a snaží se vás zatáhnout do diskuze. Dáte také přednost sportu, nákupům, nebo raději rodinnému výletu? Kdepak, váš vysněný víkend je domácí klid, nejakčnější eventualita asi návštěva u příbuzných.

Štír     

Změny zažíváte i ve financích, ale většinou se jedná o změny k lepšímu. Dokonce máte reálnou možnost nějaké peníze vyhrát. I když je pro některé z vás připravený dost netradiční způsob zvýšení standardu, hlavním zdrojem financí zůstává poctivá práce.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Jste úspěšní, protože do práce vkládáte srdce, posloucháte intuici a pracujete naplno. Jinak to ale neumíte. Pokud po vás někdo chce, abyste svůj zápal krotili, nebo práci z vašeho úhlu pohledu dokonce šidili, nedává vám to smysl. To je čas na změnu.

Kozoroh

Vydělávání peněz vás teď stojí víc úsilí. Ale i když na tom nejste vůbec špatně, vyvarujte se zbytečného utrácení. Nejvíce vás poslední dobou napadají touhy po změně image. Taková investice by se vám nemusela vyplatit, a navíc to ani není váš styl.

Vodnář          

Některé z vašich vztahů prošly zatěžkávacími zkouškami. Každý člověk, kterého potkáte, má význam pro vaši budoucnost. Někdy je však čas k rozchodu. Nelitujte, neplačte nad ztrátami, poděkujte a zaměřte se teď už jen na svou vlastní životní cestu.

Ryby  

Doménou tohoto měsíce jsou krátké výlety. Téměř každý víkend se vám podaří někam vyjet a cítíte se šťastní. Je to tím, že skutečně jaro cítíte každým pórem a potřebujete ho vnímat celým tělem. Teď je navíc před vámi první opravdový jarní víkend.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.