Horoskop na čtvrtek 28. prosince: Neříkejte své plány každému na potkání

Beran

S vámi je ta potíž, že jste důvěřiví a všem obvykle věříte jejich smyšlenky. A zvláště ve finanční oblasti, kde jim na ně přistoupíte, zvláště pokud obsahují idealistické vize. A uniká vám přitom, že vy osobně na tom proděláváte klidně celý majlant.

Býk    

Projeví se u vás nezměrná energie, kterou budete mít bohužel tendenci ventilovat spíše skrze přehánění, rozlije se vám ráno káva – hned máte den blbec, nepozdraví vás známý – hned z něj bude korunovaný skot domácí a tak dále. Zkuste se na to zaměřit.

Blíženci          

Nebudete si připouštět běžné existenční starosti a klidně necháte svůj plán příjmů a výdajů chvíli odpočívat, což je u vás nebývalé. Spíše vás bude zajímat oblast vztahů, a to konkrétně vztahů romantických. Po vašem boku je totiž někdo zajímavý.

Rak    

Kolem vašich peněz se nebude dít příliš rušných akcí. Tok financí je spíše brzděn a vy můžete upadnout do příjemné apatie, že když už nepřibývají, tak alespoň neubývají. Ovšem opatrně, abyste klid nevyměnili za stagnaci, protože nevěříte v růst.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

V oblasti peněz se vám daří jako málokomu. Jste úspěšní a přitom nedráždíte okolí oslnivou kariérou. Lidé mají pocit, že jsou s vámi na jedné lodi. Někteří nebudou mít výčitky, když se nechávají zvát na jídlo, tak buďte velkorysí, když jsou svátky.

Panna 

Budete se muset naučit být upřímnější, partner vám neumí číst myšlenky, tak pokud si přejete v něčem změnu, řekněte si o ni. Ve vašem vztahu pak zavládne klid, nemusíte se strachovat, jestli dorazí večer domů, jestli se zase nepohádáte. Spokojenost.

Váhy  

Můžete čerpat odvahu z blížícího se konce roku, kdy každý hraje tak trochu vabank. Pravděpodobně nebudete vědomě nad svými výdělky muset přemýšlet. A toto je právě znak dobré finanční ukotvenosti, jak by vám nepochybně prozradil kdekterý nadšenec.

Štír     

Nemáte nejmenší chuť navazovat se členy své rodiny přátelské vazby. Tušíte totiž, že při první příležitosti vás, stejně jako ostatní z vašeho okolí, oberou zejména materiálně. Problém zřejmě nebude v rovině finanční, ale vztahové. Raději buďte upřímní.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní se svým lednovým měsíčním tarotem!

Střelec

Příbuzným, kteří jsou z vašeho pohledu roztržití, neudrží tajemství a mají pro vás jen málo skutečné empatie, rozhodně netoužíte svěřovat své sny a plány. Odstup z vás čiší naprosto jednoznačně a hmatatelně. A tak se vás nikdo neptá, jak si přejete.

Kozoroh         

Kdyby nebylo jisté záležitosti, byli byste v zaměstnání spokojení. Věřte, že jde o přechodné podmínky. Na nikoho se nezlobte, nechte si své zklamání pro sebe a počkejte, až se rozbouřené pracovní moře zase trochu uklidní, pak si konečně odpočinete.

Vodnář          

Dovolte lidem ve svém okolí, aby s vámi mohli trávit více času. Jste sice nesmírně pracovně vytížení, ale o svátcích byste měli chvilku pro ty nejbližší nalézt denně. A uvidíte, jak budete mít lepší náladu, když den hned získá docela jiný rozměr.

Ryby  

Pokud necháváte program celého svého dne pouze na partnerovi a v práci si zase necháte každý krok předem nalajnovat od svého nadřízeného, přestože byste jisté věci chtěli dělat jinak a možná mnohem lépe, zkuste to změnit už dnes. Ideálně hned.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.