Horoskop na neděli 10. prosince: Musíte řešit zásadní věci, jinak vás čeká velký třesk

Beran

Točí se kolem vás tolik obdivovatelů, že vám z toho půjde hlava kolem. I když nevíte, komu dát přednost, nemusíte mít strach, že by vám láska proplula skrz prsty. Pokud se ptáte, kde na spřízněnou duši narazíte, hvězdy nabádají ke spontánní zábavě.

Býk    

Venušiny rozmarné paprsky jdou pomalu do finále. Přesto mohou v rodinné atmosféře nadělat pěknou neplechu. Komplikují domluvu s členy rodiny, sousedy i přáteli. Navíc není Afrodité svolná k jakémukoliv kompromisu. Co takhle udělat si sólo program?

Blíženci          

Pokud chcete do Vánoc stihnout nedodělky v domácnosti nebo se chystáte na generální úklid, nic z toho neodkládejte. Po 13. prosinci bude totiž vaše zručnost utlumena a naopak Murphyho zákony začnou fungovat na výbornou. Vyplatí se mít všechno hotové.

Rak    

Ani na konci týdne nechybí Rakům pozitivní energie, s níž se pouští do pracovních i soukromých aktivit. Ano, slyšíte dobře. Druhá víkendová neděle přináší spoustu nápadů, díky nimž můžete přijít i během volna k zajímavým finančním příležitostem.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Hvězdy nabádají, abyste s blízkými probrali vývoj a program v nadcházejících týdnech. Nejspíš máte od gradujících svátků jiná očekávání. Nechcete se přece dostat do velkých sporů pár dní před Štědrým dnem či Silvestrem. Píchněte opatrně do vosího hnízda.

Panna 

Pokračuje doba, kdy si skvěle rozumíte s rodinou a nejbližšími přáteli. Mars ve Střelci i paprsky laskavé Venuše přináší do rodinného kruhu pohodu, jaká se spojuje právě a jen s vánočními svátky. Snažíte se být blízkým nápomocni ve všem, co je třeba.

Váhy  

V porovnání s ostatními životními sférami je domácí klima o dost komplikovanější. Není divu, že budete chtít prchnout za zábavou a pokusíte se vymluvit i z návštěvy partnerových příbuzných nebo rodinného oběda. Cítíte, že o nic zajímavého nepřijdete.

Štír     

Vzdělávejte se, cestujte, vyrazte za kulturou nebo zkuste dosud neprobádanou aktivitu. Máte šanci objevit nový koníček či se posunout k lepším kariérním možnostem. Překvapí vás, jak rychle člověk zamrzne. Nastává vhodná doba na to, abyste zvedli svou cenu.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Tentokrát to vypadá, že šíp lásky zaskočí vás, milí Střelci! Týká se to zejména manželství a dlouholetých vztahů, které začaly upadat do stereotypu. Nepřemýšlejte nad tím, kde se v miláčkovi najednou bere tolik vášně. Důležité je, abyste si to užili.

Kozoroh         

Kněžka lásky se tentokrát stará o domácí zázemí. Pokud jste dosud svému hnízdečku nevěnovali velkou pozornost, okamžitě to napravíte. Generální úklid, menší rekonstrukci i vánoční výzdobu zvládnete levou zadní. A sklidíte za to zasloužený potlesk.

Vodnář          

Druhá adventní neděle v sobě skrývá velké riziko nevěry! Motá se kolem vás velice atraktivní protějšek, který umí geniálně využívat své mužské či ženské zbraně. Pozor na přílišnou konzumaci alkoholu i tendenci vylévat si dotyčnému nešťastné srdce.

Ryby  

Vesmír nabádá k tomu, abyste se pozorně podívali na spřízněnou duši. Naoko se chová, jako by bylo všechno v pořádku, ale její pohled postrádá dřívější jiskru. Předvánoční čas je jako stvořený k tomu, abyste do lásky vrátili ztracenou zamilovanost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.