Horoskop na pátek 17. listopadu: Čeká vás nezapomenutelný večírek

Beran

Budete mít pocit, že v milostném životě jeden partner prostě nestačí. Byť ve vztahu prožíváte pohodu a harmonii, budete se cítit přitahováni opačným pohlavím. Dobře si však rozmyslete, zda vám aférka stojí za zničení dlouho budovaného vztahu.

Býk    

Všech pracovních restů, které vám už dlouho leží na bedrech, se konečně zbavíte. Péče o rodinu, domácnost a pracovní povinnosti vás neustále drží v jednom kole, a tak není divu, že nevíte, kam dříve skočit. Konečně se budete cítit uvolnění a bez stresu.

Blíženci          

Pro vaše spolupracovníky představujete nejen velkou konkurenci, ale také zdroj žárlivosti a podráždění. Vaše výjimečné schopnosti a způsob, jakým je dokážete prodat, v mnohých vyvolávají negativní pocity. Nenecháte se tím však jakkoliv ovlivnit.

Rak    

Opačnému pohlaví dnes nedáte jedinou záminku k žárlivosti. Přestože jste atraktivní, inteligentní a dobře to o sobě víte, zanecháte flirtu a budete se věnovat pouze svému protějšku. Ačkoliv se pro vás jedná o nevinnou hru, partner to vnímá jinak.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně a/nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Venuše ve Vahách dnes vnese porozumění do rodinných vztahů. Nepříjemná situace, která je provázena velkým napětím mezi všemi členy rodiny, se konečně uvolní. Společně s ostatním naleznete rozumné řešení konfliktu, a zakopete tak válečnou sekeru.

Panna 

Pro přátele jste nejen skvělým společníkem, se kterým se nikdy nenudí, ale zároveň i podporou v těžkých časech. I když jste původně měli jiné plány, odsunete je na druhou kolej a budete se věnovat příteli, který potřebuje někoho, kdo jej vyslechne.

Váhy  

Třebaže netrpíte žárlivostí a nemáte tendence svého partnera neustále kontrolovat, rozhodnete se zjistit více o životě, který vedl předtím, než jste se potkali. Mohlo by vás však překvapit podráždění, které to v něm vyvolá. Nenecháte se ale odbýt.

Štír     

Po náročném týdnu v zaměstnání si konečně můžete dopřát trochu oddechu. Ať už se rozhodnete pro večer strávený v pohodě a klidu rodinného krbu či ve společnosti svých přátel u skleničky vína, věřte, že rychle zapomenete na veškeré pracovní starosti.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Vaše partnerství by mohlo být mnohým za vzor. Navzdory tomu, že jste společně s protějškem už nějaký ten pátek, láska ve vztahu jen a jen vzkvétá. Svůj vztah budete zakládat na pevných základech přátelství, důvěry, lásky a tolerance. Jste pro sebe stvořeni.

Kozoroh         

Hvězdy dnes budou stát při vás! V zaměstnání se po náročném týdnu konečně dočkáte kýžených výsledků a s čistou hlavou si tak můžete začít užívat vzácného volna. Váš nadřízený si všimne trpělivosti a píle, se kterou se práci věnujete. Ocení vás.

Vodnář          

Páteční noc pro vás bude znamenat jediné. Nezapomenutelný večírek! Společně s partnerem či blízkými přáteli si vyrazíte do společnosti a po dlouhém týdnu v zaměstnání si užijete volného večera. Stanete se středem pozornosti a zdrojem veškeré zábavy.

Ryby  

Konečně se protějšku svěříte se svými představami ohledně společné budoucnosti. I když se jedná o riskantní krok, kterému jste se ve vztahu dlouho vyhýbali, seberete odvahu a svěříte se se svými pocity. A nebudete litovat, jste na stejně vlně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.