Horoskop na neděli 12. listopadu: Objeví se před vámi nové možnosti

Beran

Nejen u kolegů, ale i u vlastních přátel a blízkých dnes budete sklízet obdiv. Vaše zásadovost a smysl pro morálku je pro mnohé vzorem. Díky své otevřenosti, schopnosti poradit a rozhodnout se se stanete důležitou figurou v životech ostatních.

Býk    

V rodině se bude klást důraz na pravidelná setkání. Přestože se díky předchozím zkušenostem dalšího společně stráveného odpoledne už předem trochu obáváte, je to zbytečné. Tentokrát vše bude probíhat bez diskuzí a dohadů. Užijete si pohodový den!

Blíženci          

Partner vás opět přesvědčí o svých kvalitách. Stane se pro vás nejbližším přítelem, milencem a bezpodmínečnou podporou. Nenechá vás ani na minutu pochybovat o tom, že jste pro něj nedůležitějším člověkem na světě. Uvědomíte si své nesmírné štěstí.

Rak    

Povzbudíte své blízké v nelehké chvíli. Blížící se zima a s ní čím dál víc se zkracující dny jim na náladě rozhodně nepřidávají. Nedopustíte však, aby je ovládly černé myšlenky a rozjasníte jejich den. Vaše pozitivní energie bude nakažlivá.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Krásné chvíle po boku partnera ve vás zanechají vzpomínky, jež ve vás ještě dlouhá léta zůstanou. Společně strávené hodiny plné harmonie, štěstí a lásky utečou rychleji, než byste si přáli. Nabijí vás novou energií a motivací do nadcházejících dní.

Panna 

Nenecháte si pokazit den úklidem, který už dlouhou dobu odkládáte. Požádáte ostatní členy rodiny o pomoc a všechny do jednoho zapojíte do domácích prací. Společnými silami vše zvládnete během chvilky a užijete si zbytek pohodového nedělního dne.

Váhy  

V neděli zaměstnáte všechny členy rodiny. Přestože někteří nejspíš budou zpočátku protestovat, přiloží ruku k dílu a pomůžou vás s domácími povinnostmi. Společnými silami vše rychle zvládnete, a budete tak mít možnost užít si pár vzácných volných chvilek.

Štír     

Možnost volby v lásce nepřinese nic dobrého. Mohlo by se totiž lehko stát, že vás rozporuplné pocity a pochybnosti doženou ke zbrklému rozhodnutí. Raději se s problémem svěříte dobrému příteli a necháte si poradit. Nedopustí, abyste špatně zvolili.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Ani dnes nebudete mít příležitost k odpočinku. Opravy ve vaší domácnosti na sebe už dále nenechají čekat, a vy tak využijete volného dne a konečně se do nich pustíte. Ačkoliv se vám příliš nechce, pocit z dobře odvedené práce vám všechno vynahradí!

Kozoroh         

Výsledkem náročného týdne v zaměstnání i osobním životě bude značné citové rozkolísání. Třebaže nebudete mít konkrétní důvod, budou vás trápit pochybnosti ohledně budoucnosti vašeho vztahu. Protějšek vás však opět velice rychle přivede k rozumu.

Vodnář          

V partnerství budete prožívat období harmonie a nesmírného štěstí. Ani sychravé počasí a rychle se krátící dny vám neuberou na dobré náladě. S milovanou polovičkou si budete užívat každou minutu společných chvilek. Budete se cítit jako znovuzrozeni.

Ryby  

Jakkoliv netoužíte po obdivu ostatních, sportovní aktivita ve vás dnes probudí soutěživého ducha. I bez většího snažení vyniknete mezi ostatními a zjistíte, že pozornost okolí vám dělá opravdu dobře. Společně s nejbližšími si užijete spoustu zábavy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.