Horoskop na neděli 23. července: Pluto ovlivní vaše peníze

Beran

Napětí se rýsuje ve všech oblastech, zvláště pak ve vztahu s některým z rodičů a je zapotřebí opět nalézt společnou řeč. To se vám podaří brzo a vy si budete moci oddechnout, že je mezi vámi opět všechno OK a nemusíte se oba zbytečně trápit.

Býk    

Bude se vám poměrně dobře dařit, a to se odráží ve vašem finančním životě. Kolem odpoledních hodin ale zakládá Venuše ve Lvu na rozepři s vaším protějškem, což může mít na svědomí buď tichou, nebo naopak příliš hlasitou domácnost. Odpouštějte rychleji.

Blíženci         

Objevíte nějaký zapomenutý rest, který měl být již dávno vyřízen, a vy k tomu následkem toho také nemáte daleko. Ovšem pozor, vždyť jste zvyklí na podobné situace rychle zareagovat a řídit se heslem 'Nikdy není pozdě', tak pěkně s vervou do díla!

Rak    

Ve vaší rodině a domácnosti stále pokračují blahodárné vlivy, které byly započaty již dříve a nyní nesou sladké plody porozumění a zajímavých akcí. Nebojte se proto klidně podniknout něco netradičního, na co si už dlouho brousíte zuby, ale nebyl čas.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Slunce se dnes akčně překulí do vašeho znamení Lva a vaše energie může být už více směrována na zajištění rodiny nežli na zábavu. Toužíte, aby vašim blízkým nic nechybělo a bylo u vás doma všechno v nejlepším možném pořádku.

Panna 

Dnes budete mít pestré nedělní plány, které budou počítat s účastí vašich blízkých, pokud ale budou nějak zásadně proti, klidně je přesuňte na jindy a využijte volného času pro svoje koníčky. Také si zaslouží vaši péči, uvidíte sami, že právem.

Váhy  

Zpětný Plutův pohyb, který má vliv na vaše peníze, působí zdržování a odklady těch rozhodnutí, která ještě nejsou dostatečně zralá. Nechte proto věcem volný průběh, a až budete vědět, tak se vám správné odpovědi samy ukážou a vy pokročíte dále.

Štír     

Pokud jste podnikatelé, můžete si zejména do odpoledních hodin mnout ruce. Slunce se dnes přesune do znamení Lva a tím pádem má váš bankovní účet tendenci být stále tučnější. Všichni okolo vás mají radost a vy máte vlastní malý zlatý důl.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Zatímco trpělivě čekáte, až vaši milovaní pochopí, že po vás nemůžou chtít, abyste žili jejich životy a plnili jejich povinnosti, nestíháte nic ze svých koníčků, což se může podepisovat na vaší náladě. Zkuste být trochu výmluvnější a uvidíte ty změny.

Kozoroh         

V období kolem oběda se pokuste trochu přitáhnout brzdy, aby vás to nezaneslo až do zóny, kterou už byste neměli pod kontrolou, a vaše erotické signály váš protějšek nepochopil tak, že momentálně na to musíte vlítnout někam do zákoutí.

Vodnář          

Slunce, které se dnes přesune do Lva, vám otevře nové obzory, a to nejen ve vaší profesi, ale i volnočasových aktivitách. Koníčky jsou pro vás daleko důležitější, než by se mohlo zdát, a tak byste si mohli vyzkoušet i něco nového. Budete nadšení!

Ryby  

Důležitě se jeví cizinci, zahraniční společnosti a investice v cizích zemích. Vy, kteří jste v pracovním poměru a již dlouho čekáte na lepší finanční ohodnocení, můžete se dočkat šéfova uznání pro svou nedělní pracovitost, a posunout se tak zase dál.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.