Horoskop na pátek 11. srpna: Kroťte dnes své emoce!

Beran

Díky intuici se vyhnete skutečnému zklamání, které by způsobilo vrásky na duši. Může jít o falešného přítele či ctitele, jemuž jde o jediné. V první chvíli jste dotyčnou osobou okouzleni, ale než ji vpustíte do života, necháte ji projít zkouškou.

Býk    

Ať už se chystáte na obchodní jednání, školení, nebo grilování s přáteli, poznáte mnoho zajímavých tváří. Jste společensky naladěni a netrpíte předsudky, takže získáte cenné kontakty. Jestliže jste zatím bez partnera, nevylučuje Venuše ve Lvu ani lásku!

Blíženci         

Poslední pracovní den týdne vyhlížíte s nadšením, protože v sobě nese vidinu víkendu. Než začnete lenošit, dokončete nejnutnější úkoly. Jinak vás budou strašit i v době volna. Jestliže máte volnější diář, udělejte si pořádek v šuplících i myšlenkách.

Rak    

V zaměstnání se nenechte zastrašit prvotním neúspěchem. Jde o síto, jímž projdou jen nejodvážnější. Ve druhém kole čeká mnohem zajímavější program! Uplatní se při něm vrozená pečlivost a pracovitost Raků. Za prázdninovou dřinu slibuje Uran odměnu.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Jedenáctý srpen je ideálním dnem pro obchodní aktivity. Potřebujete-li vyřešit důležité jednání nebo podepsat kontrakt, pak už dále neotálejte. Vesmír vám fouká příznivý vítr do plachet a stará se, abyste prokoukli všechny nekalosti. Zažíváte rozmach.

Panna 

Závěr první srpnové dekády vám vykouzlí upřímný úsměv na tváři. Vyhlížíte totiž příjemný víkendový program, který pro vás někdo blízký připravil. Jste maximálně přizpůsobiví, důležité totiž je, že trávíte volný čas po boku osoby, kterou máte v oblibě.

Váhy  

Pátek je stvořený pro koníčky a setkání s přáteli, jimž jste se v poslední době moc nevěnovali. Dnešní posezení slibuje veselou atmosféru, která dobije baterky všem zúčastněným. Jestliže nemáte plány na víkend, nechte se zlákat ke společnému výletu.

Štír     

Někdo vám zamává velmi výhodnou nabídkou před nosem. Ať jde o možnost rychlého výdělku bez práce, nebo investice letitých úspor, nechte si to ještě projít hlavou. Vesmír v těchto dnech varuje před unáhlenými ekonomickými kroky. Vedou jen ke ztrátě.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Zatímco ostatní se těší na víkend, Střelci prožívají profesní rozkvět. Jste zapáleni do práce a baví vás rozšiřovat obzory. Nabídku na další vzdělávání přijmete s nadšením, čehož si všimne i vedení. Šikovnost a cílevědomost vás katapultují k výšinám.

Kozoroh         

Hádka pročistí vzduch a pomůže vrátit situaci ve vztahu k normálu. Snažte se jen krotit emoce, abyste neřekli něco, čeho byste později litovali. Venuše také nabádá k tomu, abyste udělali první krok k usmíření. Vašemu smutnému pohledu nikdo neodolá.

Vodnář           

V pátek byste nejraději utekli z práce hned po svačině. Nenechte se nachytat vedením, které je sice nepřítomné, ale ve společnosti má své zvědy. Jste důvěřiví a ještě se vám nepodařilo odkrýt falešného hráče mezi kolegy. Lépe chraňte svou maličkost.

Ryby  

Ačkoliv prožíváte příjemný týden, vězte, že to nejlepší máte teprve před sebou. Pátek vám připomene důležitost rodinných vazeb, které jste v poslední době zanedbávali. Vyčleníte si prostor na návštěvy příbuzných a pokusíte se vyplnit odložené sliby.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.