Horoskop na pátek 15. března: Dejte si dnes velký pozor, varují hvězdy

Beran

Snažíte se pracovat co nejintenzivněji a získávat aplaus okolí. Zapomínáte však na duševní hygienu, která je důležitá. Svůj vnitřní svět nesmíte zanedbávat. Dnes se mu proto poctivě věnujte. Je to správný způsob, jak zabráníte syndromu vyhoření.

Býk    

Vynakládáte obrovské úsilí na to, abyste se dostali výše ve firemní žebříčku. Dnes vám do života vstoupí nový člověk, který bude mít na vaši kariéru nesmírný vliv. Zapomeňte na frustrace, tato osoba všechno změní. Pomůže vám na cestě směrem vzhůru.

Blíženci          

Býváte občas impulzivní, dnes se ale podobnému jednání vyhněte. To pro vás bude sice trochu obtížné, ale zvládnete to. Jde o to, že byste si tím při současných hvězdných energiích nadělali problémy, které byste museli řešit ještě za dlouhý čas.

Rak    

Dnes se uvolněte a vypněte. Potřebujete si odpočinout. Soustřeďte se na to, co potřebujete vyřešit, především na své osobní záležitosti. Nebojte se v práci požádat o volno, pokud cítíte, že to pro vás bude přínosné. Relax je pro vás teď důležitý.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Někdo dnes vnese do vašeho života radost a pohodu. A nemusí přitom jít jen o někoho, koho už znáte. I letmá setkání někdy mohou ovlivnit život nečekaným způsobem. Buďte za ně vděční a nebraňte se jim. Mohou vám nabídnout nová a nečekaná poznání.

Panna 

Během dne vás bude stále pronásledovat myšlenka na to, že byste si měli svého života více užívat. To je pravda, ale co s tím chcete udělat? Vy sami jste totiž těmi, kdo sám sebe brzdí a usměrňuje se v mnoha aktivitách. Musíte si zkrátka víc věřit.

Váhy  

I když se rádi držíte svých myšlenek a vzorců chování, dnešek vás bude nutit je přehodnotit a vzdát se jich. Uvolníte tak místo něčemu novému, co pro vás bude mnohem přínosnější a pomůže vám k lepšímu životnímu postoji. Změny jsou zkrátka nutností.

Štír     

Jste pověstní svou upřímností a pravdomluvností. Někdy je taková, že je pro vaše okolí těžko únosná. Každý člověk neunese, když mu sdělujete pravdu na rovinu. A navíc, pokud se to týká přímo jeho povahy nebo chování. Dnes si na to dejte dobrý pozor.

OSOBNÍ HOROSKOP na MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Budete dnes potřebovat pořádnou dávku tolerance a nadhledu. Rozdíly, které jsou mezi vámi a lidmi okolo, budete mít totiž tendence zveličovat, takže hrozí nebezpečí hádky. Konfliktní nálada se vás bude držet celý den, bude to náročné pro vás i okolí.

Kozoroh         

Vaše koncentrace dnes bude dokonalá. Dokážete se skvěle soustředit na cokoliv, co právě řešíte. Okolí nemá šanci vás od práce odtrhnout, ani kdyby se stavělo na hlavu nebo střílelo z kanónu. Využijte toho k učení či důležité práci, vše půjde snadno.

Vodnář          

Dnes narazíte na někoho, kdo povzbudí vaši inspiraci a fantazii. Napadne vás možnost, jak rychle rozmnožit svůj kapitál a začnete si zjišťovat možnosti. Planety vás v tom budou intenzivně podporovat, takže se do celé záležitosti opravdu zaberete.

Ryby  

Je čas zaměřit se na své zdraví, které je po zimě poněkud oslabené. Podívejte se dnes, jaké máte stravovací návyky a jak jste na tom s pravidelnou fyzickou aktivitou. Pokud to není nic moc, začněte co nejdříve aktivně pracovat na pozitivních změnách.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.