Horoskop na pátek 26. dubna: Charisma jisté osoby vás naprosto odzbrojí

Beran 

Vše vychází podle plánů a vy jste poslední dobou v perfektní formě. Vaše nově nabyté sebevědomí společně se spontánní povahou a smyslem pro dobrodružství, bude na opačné pohlaví působit jako magnet. Vy však nebudete jevit zájem, máte jiné starosti.

Býk    

Přestože jste velmi unavení, nadřízený s vámi nebude soucítit. Požaduje po vás větší akceschopnost a iniciativu. Berte to jako zatěžkávací zkoušku a překonejte únavu i stres. I když vás to bude stát mnoho sil, obstojíte v testu a vyjdete posíleni.

Blíženci          

Dnes vás čeká den plný povinností. Přestože toho už tak máte nad hlavu, udržte si chladnou hlavu a nepanikařte. Neváhejte požádat o pomoc někoho z kolegů a ušetřete svůj organismus přetížení a stresu. Jistě vás ochotně a s radostí podpoří.

Rak    

Čeká vás velice náročný den. Jste výjimečně schopní a soběstační. Přestože se zásadně spoléháte pouze na sebe, odhodíte svou hrdost a požádáte spolupracovníka a dobrého přítele v jedné osobě o pomoc. Nebojte se důvěřovat lidem, kteří si to zaslouží.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Kohout, Pes, nebo Had? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Budete finančně ohodnoceni. Přestože budete mít velké nutkání utratit peníze za nepotřebné maličkosti, odoláte a začnete spořit. Úspory vám dodají určitou jistotu a finanční nezávislost. Začnete přemýšlet nad budoucností a peníze navíc si ušetříte.

Panna 

Setkání s bývalým protějšek přinese mnohá překvapení. Jak se říká, stará láska nerezaví a mezi vámi a expartnerem opět přeskočí jiskra. Člověk má tendence zapomínat zlé a pamatovat si jen to dobré. Vzpomeňte si, z jakých důvodu jste vztah ukončili.

Váhy

Jisté události udělají ve vašem rozpočtu pěknou paseku. Díky vaší obezřetnosti to však nezpůsobí větší problémy. Přestože na tom finančně nebudete právě nejlépe, uspořené peníze vám pomůžou dostat se skrze nejhorší. Vaše nezávislost je obdivuhodná.

Štír

Díky jisté události si dnes uvědomíte, kde momentálně leží vaše priority. Začnete se naplno věnovat svému zaměstnání a budete se soustředit na budoucnost. Pomůže vám to vyřešit vnitřní problémy a uvědomit si, co je pro vás v životě opravdu důležité.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Charisma jisté osoby vás naprosto odzbrojí. Přestože to bude vyžadovat velkou dávku odvahy, oslovíte dotyčného a pozvete jej na sklenku. Jistě vaše pozvání neodmítne a vy tak budete mít šanci poznat člověka, který se vyrovná všem vašim představám.

Kozoroh

V zaměstnání podáte opravdu překvapující výkon, kterým zarazíte nejen nadřízeného, ale tak trochu i sami sebe. Bude prvním krokem k vysněné kariéře a na jeho základě budete povýšeni. S velkým tlakem, který s sebou práce přinese, se po čase srovnáte.

Vodnář          

Na rozdíl od kolegů nejste žádní suchaři. Právě proto se vaše nadšení a optimismus nesetkává s velkou ozvou. Nevzdávejte však svou snahu a vneste do zaměstnání něco nového. Oživíte tak nudnou atmosféru v zaměstnání a zaženete ubíjející stereotyp.

Ryby  

Dodáte si odvahu a dovolíte si vznést kritiku vůči nadřízenému. Pokud máte dobrý důvod, který je podložen silnými argumenty, nemusíte se ničeho bát. Budete vyslyšeni a šéf ocení váš odvážný krok. Pamatujte však, že musíte neustále jednat s respektem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.