Horoskop na pátek 18. srpna: Velké napětí vám dělá problémy

Beran

Chtěli byste si dnes trochu odpočinout, ale v první polovině dne se zřejmě budete cítit poněkud napjatí a nesoustředění. Můžete mít dojem, že jste omezováni svými povinnostmi. S pokračujícím dnem však postupně přijde uvolnění a čas na kýžený relax.

Býk    

Obklopte se lidmi, kteří na vás mají pozitivní vliv a nenásilně vás povzbuzují k tomu, abyste na sobě pracovali. Nejde přitom jenom o to, abyste se vzdělávali a pilněji pracovali, ale i o věnování se koníčkům, které vás naplní a odvedou od starostí.

Blíženci         

Zkuste se zamyslet nad emocemi, které jste ukryli někde ve svém nitru a teď se čím dál neodbytněji vynořují na povrch a žádají, abyste jim věnovali pozornost. Tím, že je budete potlačovat anebo ignorovat, nic nevyřešíte. Objeví se totiž brzy znovu.

Rak    

Nebuďte paranoidní. Pokud zaslechnete, že se o vás mluví, neznamená to, že vás lidé pomlouvají. Vaše špinavé prádlo nemusí být opravdu námětem hovoru. Nebojte se do něj v klidu vstoupit a žertem se zeptat, o co jde. Sami poznáte, jak se věci mají.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Jste doslova továrnou na energii a dá se říct, že jí válcujete všechny a všechno ve vaší blízkosti. Dokážete udělat neuvěřitelný kus práce, smát se a dělat žerty. A to je přitom pátek, den, kdy ostatní po týdenním shonu toužebně vyhlížejí víkend.

Panna 

Vaše touha po nenáročné činnosti a klidu se s koncem týdne zvyšuje. Můžete si to dopřát o víkendu, poproste ostatní členy své rodiny, aby vám dopřáli soukromí. Máte nárok na to, abyste si užili sami sebe a vytvořili si k tomu potřebné prostředí.

Váhy  

I když dnes věci mohou vypadat ne právě růžově, nenaříkejte. Podívejte se na to, co máte, a oceňte věci ve svém životě. Není přece všechno úplně špatné a i ve složitějším období je z čeho se radovat. A nemusíte ani složitě hledat a dlouho přemýšlet.

Štír     

Je příznivé období pro rozšiřování znalostí a zkušeností, ať už prostřednictvím filozofických myšlenek, vzdělávání, nebo cestování. Vhodné jsou i jakékoliv činnosti, které vás odvedou od každodenní rutiny a občerství vaši mysl. Tím získáte i energii.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Máte teď odvahu začít s akcí v jakékoliv sféře života. Hvězdy vám přejí a je jenom na vás, co bude první na řadě. Musíte mít však dostatek přesvědčení a vědět, že to, do čeho se pouštíte, opravdu chcete. A také počítat s různými možnými následky.

Kozoroh         

Jste nyní citlivější na atmosféru okolo sebe. Zejména vycítíte poměrně neomylně intriky a snahu o zvýhodnění na něčí úkor. Jak tak sledujete méně hezkou stránku mezilidských vztahů, jste otrávení a bez nálady. Večer si proto udělejte něčím radost.

Vodnář           

Ztrácíte dnes trpělivost velmi rychle a cítíte obrovské napětí. Máte dojem, že v každé situaci musíte nějak reagovat, ale nevíte, který způsob je správný. Jste jednoduše přetažení a potřebujete si odpočinout. Máte na to celý víkend, tak relaxujte.

Ryby  

Sami teď dost špatně snášíte kritiku a přitom jí vůči svým blízkým nešetříte. Občas vám to ujede i v práci a pak se divíte, když si někdo neodpustí ironickou poznámku na váš účet. Asi byste se měli snažit trochu ukočírovat vaše současné rozpoložení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.