Horoskop na pátek 22. prosince: Slunce v Kozorohu chystá změny

Beran

Začnete mít obrovskou radost ze života, jelikož se objeví možnost přivýdělku, o který už tak dlouho usilujete. Nehrajte si na hrdiny a okamžitě po této možnosti sáhněte. Peníze navíc se vám budou velmi hodit a získáte i vidinu lepší budoucnosti.

Býk    

Dnes nastává zimní Slunovrat a vy máte pocit, že je váš život velký zmatek. Nejen, že nebudete vědět, kam dřív skočit, ale ještě řešíte osobní záležitosti. Nevěšte ale hlavu a jednejte s rozvahou! Kroky, které učiníte, budou mít zásadní vliv do budoucna.

Blíženci          

Budete si dnes připadat poněkud osamocení, proto budete alespoň v zaměstnání hledat nějaké spřízněné duše. Nakonec se vám to podaří a rozverným kolegům se podaří vaše chmury potlačit. Nakonec budete překvapení, s jak skvělými lidmi vlastně pracujete.

Rak    

Vaše psychika bude klidná a nenajde se nic, co by vás mohlo vyvést z rovnováhy. Budete si klidně a plynule proplouvat dnešním dnem a pokud se objeví nějaký zádrhel, nebude vám činit žádné potíže ho vyřešit. Budete si přát, aby to tak bylo vždy.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA MĚSÍC LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku 2024 těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED váš měsíční horoskop!

Lev     

Slunce konečně opouští zátěžovou kvadraturu, dnes vstupuje do Kozoroha a vám se pomalu navrací ztracený životní elán. Vrozená jiskra se ukazuje v plné kráse a okouzlujete v soukromí i v práci. Tam byste toho měli využít, ještě než odstartuje nový rok.

Panna 

Budete mít dnes potřebu seznamovat se se členy rodiny, které jste nikdy neviděli. I proto vaše kroky budou směřovat na matriku a začnete zjišťovat, kam až vaše prameny sahají. Budete velice překvapeni tím, kolik příbuzných ve skutečnosti máte.

Váhy  

Slunce dnes vstupuje do Kozoroha a nastává ideální čas pro nové partnerství na pracovišti. Nemyslete si však hned, že půjde o milostné vztahy. Na ty raději zapomeňte! Raději se soustřeďte na partnery obchodní, kteří vám dopomohou k pěkným ziskům.

Štír     

Pracujete od nevidím do nevidím a partner vám vyčítá, že máte na něj a na rodinu málo času? Dnes je ideální čas, abyste si o všem pohovořili. Pochopí vás a dojde mu, že pracujete pro rodinné blaho. Zároveň se uvolní poněkud napjatá atmosféra.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Venuše vám ukáže i radosti života, zejména co se lásky týče. Ale to není zdaleka vše, co se na vás dnes chystá. Přijde i finanční přínos, tak budete mít dvojnásobnou radost. Budete se cítit šťastní a nebudete vůbec nic řešit - budete se pouze radovat.

Kozoroh         

Rozhodnete se zvýšit si kvalifikaci, proto se vrhnete do studia s obrovským nasazením, které je vám vlastní. Natolik se do toho ponoříte, že nebudete vnímat cokoliv jiného. Naučíte se toho však tolik, co byste jindy studovali daleko delší čas.

Vodnář          

Vlivem Slunce, které dnes přechází do znamení Kozoroha, dostanete perfektní možnosti pro novou pracovní etapu. Někteří jedinci se dočkají povýšení, jiní narazí na dobře placenou práci. I doma bude ještě stále vládnout úžasná vánoční atmosféra.

Ryby  

V zaměstnání budou všichni uvolnění a ne jednou vás počastují úsměvem. Budete se zde cítit doopravdy skvěle a ze skvělých pocitů budete mít radost. Den celý prohovoříte vyprávěním, co kdo dostal pod stromeček a pracovní doba vám tak rychle uteče.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.