Horoskop na pátek 26. května: Otevřou se před vámi netušené možnosti

Beran

Bude třeba stále myslet na to, že situace si žádá být velmi opatrný a každý krok důkladně zvažovat. Před každým činem bude dobré uvědomit si všechny důvody, které vás k aktivitě vedly, a potom teprve postoupit zase kupředu. Jinak hrozí potíže.  

Býk    

Vaše láskyplné naladění z vás bude tryskat na míru daleko a budete kolem sebe šířit pohodu. Není ale vhodný čas pro investice. Byli byste příliš velkorysí, což by obecně nebylo špatné, jenomže byste dopadli jako v pohádce bez poslední košile.   

Blíženci          

Dařit se vám bude tam, kde to ještě příliš neznáte, protože do vás v tu chvíli vstoupí duch objevitele a vás bude bavit poznávat nová místa a lidi. Cokoliv, co ještě neznáte a může vás nějak obohatit. Dopřejte si tyto zážitky a klidně je i sepište.

Rak    

Nehádejte se s nikým, kdo bude vypadat, že přesně na podobnou hádku čeká. Důležité je, co si o vás bude myslet okolí. Takto by si vás zařadilo jako člověka, který potřebuje hádky k životu a neumí si bez nich představit den, což vy rozhodně nejste.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Otevřou se před vámi netušené možnosti, a to jak v pracovním světě, tak v tom milostném. Bude záležet na konkrétním Lvu, jestli jich využije. V zaměstnání jste nuceni věnovat hodně času technické stránce profese, což vás na rozdíl od vztahové nebaví.

Panna 

Nedovolte nikomu, aby neustále nahlodával vaši sebedůvěru, což ale neznamená, že byste měli být arogantní. Prostě ke všem přistupujte otevřeně a jako k příteli. Doma pro vás podobný přístup bývá paradoxně větší problém než mimo. Ale změny budou.

Váhy  

Užíváte si luxusní život. Jen pracovní povinnosti stále přibývají a vy je nestíháte odklízet z pracovního stolu. Pošeptejte proto partnerovi do ouška, že tentokrát nechcete ani nové šaty, ani šperk, ale někoho, kdo by vám vypomohl a vy jste měli volněji.

Štír     

Merkur a Uran v Býku po vás chtějí, abyste vnímali jenom svého partnera a byli k němu jemní, spravedliví a mazliví. To jsou možná nevinné požadavky na někoho, kdo není zahloubaný, zaštířený a často kousavý jako vy. Ale ne vždy.  

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

V zaměstnání jste stále spíše v konfliktu s ostatními nebo jen zvýšeně kritičtí a druzí na to reagují poměrně nestandardně hystericky. Tak či onak bude třeba dávat si pozor na jazyk, aby se krize zbytečně ještě dále neprohlubovala a vy neměli potíže.

Kozoroh         

Hned z rána může všechny potíže odstartovat samo Slunce, které signalizuje, že je třeba se ujistit, že váš případný plán je správný. Vyhněte se riskantní činnosti, každopádně je výhodnější přesunout ji na jinou dobu! Držte se jistot i v soukromí.

Vodnář          

V rodině panuje napětí a nespravedlnost. Vám tato atmosféra vyloženě nevyhovuje, ale dost dobře nevíte, co byste si s ní mohli přesně počít. Něco s tím ale bude třeba udělat, protože rodina by měla být oporou, a pokud není, všechno je těžší.  

Ryby  

Máte tendence vidět v klientech a všech lidech obecně jenom to dobré, ale poté jste zklamáni tím, čeho se dočkáte. Počínaje jejich špatnou platební morálkou a konče útoky osobního charakteru, kdy se musíte dohadovat kvůli různým maličkostem.  

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.