Horoskop na pátek 31. března: Svobodní dnes mají šanci

Beran

V pátek máte budete mít proříznutou pusu. To vám umožní vyšvihnout se v zaměstnání spojeném s komunikací. V ní jste totiž neuvěřitelně přesvědčiví. Také veřejné proslovy vám jdou jedna báseň. Svými slovy byste dokázali pobláznit nekonečné davy.

Býk    

Najednou vám přijde, že se vše točí kolem práce. Před víkendem se nakupí více povinností, než je zvykem, a bude vám to lézt na nervy. V jistých situacích byste raději odhodili krumpáč a utekli vstříc volným dnům. Naštěstí půjde o chvilkovou tendenci.

Blíženci          

Svobodní jedinci mají šanci k vytvoření vztahu. Jistý člověk ve vaší blízkosti vám zajistí možnost láskyplného života ve dvou. Teprve teď však vidíte, jak vysoký potenciál se v dotyčném skrývá. S pozváním na rande nebudete zbytečně dlouho váhat.

Rak    

Najednou uvidíte životní nespravedlnost. Zdá se vám, že všichni okolo se už naladili na víkendovou vlnu, jenom vy musíte naplno makat do poslední vteřiny. Vaše názory jsou však zkreslené. Teprve večer uvidíte, že jste v tom rozhodně nebyli sami.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Postavení Marsu nahrává vašim nápadům. Kolegové jsou před víkendem otevřeni téměř čemukoliv, takže se s vámi nebudou zbytečně dohadovat. V kolektivu máte příležitost vyšvihnout se mezi vedoucí a určovat, jakým směrem se s ostatními vydáte.

Panna 

Víkendový odpočinek vás neuvěřitelně láká. Bude vám proto dělat problémy vydržet v zaměstnání až do úplného konce. Vaše pracovní morálka bude s přibývajícími hodinami upadat. Nakonec se raději domluvíte se šéfem na dřívějším odchodu z pracoviště.

Váhy  

Zaměstnání byste neměli brát na lehkou váhu. Před víkendem se může nakupit značná část úkolů, které hodíte za hlavu jako naprosto zbytečné. Vašim nadřízeným se ovšem i takovéto maličkosti zdají jako naprosto nezbytné. A vaše lenošení nepřekousnou.

Štír     

V pátek vám nebude chybět empatie a cit pro věc. Mezi blízkými budete velmi oblíbení právě díky maximálnímu sociálnímu cítění. Umíte jim poradit ve svízelné situaci a nepůjde o jen tak nějaká slova. Vaše nápady jsou založené na životních zkušenostech.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy - nic není tabu!

Střelec

Dnes nejste bůhvíjak pečliví a trpěliví. Odvedenou práci byste si proto měli několikrát zkontrolovat, abyste se vyhnuli zbytečným komplikacím. Myšlenkami už bloudíte na víkendovém odpočinku a úkoly v zaměstnání vás míjí. Fungujete na autopilota.

Kozoroh         

Po pracovní stránce se v pátek nepředřete. Naladíte se na stejnou vlnu jako kolegové a pustíte se pouze do povinností, které vám už nevyhnutelně ťukají na dveře. Ostatní odložíte do bezpečné vzdálenosti a vrátíte se k nim nejdříve až po víkendu.

Vodnář          

Na pracovišti jste otevřeni k drobným kompromisům. To vylepší před velikonočním týdnem napjaté vztahy s kolegy a v práci se pročistí vzduch. Paradoxně také zjistíte, že váš pohled na věc nemusel být jediný správný, spíše naopak. Nahlas se ovšem nepřiznáte.

Ryby  

Většinu dne zasvětíte pomoci druhým. Vaše pomocná ruka bude znát v domácnosti, ale také mezi cizími. Neváháte vložit finance do charitativních akcí nebo se podělit o obnošené svršky. Byť půjde o naprostou maličkost, udělá vám to neuvěřitelnou radost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.