Horoskop na pondělí 17. července: Novoluní vás nabije

Beran

Laskavá a starostlivá Venuše ve Lvu se snaží opečovávat a zaplavovat láskou nejenom vás, ale i vaše milované, a vy tak budete moci téměř s každým členem rodiny diskutovat o jeho letní lásce, o tom, co má zrovna rád a co mu dělá dobře. Pobaví vás to.

Býk    

Pokud chcete provádět rekonstrukci domu, moříte si při dnešku hlavu nad schůdným rozpočtem. Taktéž nějaká situace ve spojení s vašimi rodiči může vyžadovat peněžní výdaj. Bude třeba rozbít prasátko nebo se uskromnit ve výdajích do odvolání.

Blíženec         

Vaše bystrá hlava má talent vyprodukovat další a další nápady, jak zvýšit zisk. Důležitým momentem je polední oběd, který může vyvolat impuls k hřejivému výdělku. S plným žaludkem jste totiž hned ještě kreativnější, než obvykle jindy býváte.

Rak    

Nebojte se investovat do svého snu a spolehněte se, že ničím nepochybíte, pokud budete věci stále jenom odkládat. Nejtěžší je první krok, ale v tom vám pomůže dnešní novoluní v Raku. Jakmile ho uděláte, věci se dají do pohybu a vy se budete moci těšit na úspěch.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Faktem je, že někdy nakupujete i nepotřebné věci. Vaše charisma a vystupování dnes ale přitahuje zámožné lidi, takže očekávejte, že vás může postrčit i někdo z jejich řad ke koupi něčeho, co vlastně vůbec nemáte v plánu využívat. Rozvažujte více.

Panna 

Nesmíte stále myslet jenom na práci. Dnešní novoluní bude vyžadovat docela jiný přístup. Zapomeňte chvíli na své povinnosti a udělejte si s rodinou hezké dny. Je jedno, kam vyrazíte, ale rozumět si budete naprosto všichni, takže to chce rozhodně využít.

Váhy  

V uších vám dnes budou zaléhat zvuky milostných sirén. Dnešní novoluní v Raku je signálem pro hlubší spojení a také pro to, že mezi vámi a protějškem může být věkový rozdíl. Vy se ale nelekejte ani jednoho, protože láska si u vás půjde svou cestou.

Štír     

Vlivem pondělního novoluní se můžete těšit na poměrně příjemné okamžiky, jak v práci, tak doma. Celkově ve vašem profesním životě teď mohou sehrát roli jedinci znamení Lva a Štíra. Pokud jde o Lvy, jedná se převážně o nadřízené osoby, které vám pomůžou v kariéře.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Střelec

Nejlepší skóre máte dnes vy, kteří máte zaměstnání, které vyžaduje znalost cizích jazyků, máte porozumění pro cizí kultury nebo jste například majiteli cestovní kanceláře. Tam se vám budou penízky sypat skoro samy. Ostatní oblasti ale též nejsou zlé.

Kozoroh         

Snažte se co nejdříve věci pro zisk rozjet do odpoledních hodin, vyplatí se to! Jste pracovní nezmaři, a navíc velmi cílevědomí, takže nehrozí, abyste se ocitli v situaci, kdy zůstanete bez prostředků. Udělejte také radost rodině, něco pěkného kupte.

Vodnář          

Při pondělním novoluní v Raku jste plní elánu a v práci podáte neuvěřitelné výsledky. Někdo z kolegů vás proto určitě požádá o pomoc při jistém projektu. Jen pozor na menší neshody v partnerském vztahu. Promluvte si společně o tom, co vás trápí.

Ryby  

Nebude vás bavit s ničím otálet, také v domácnosti byste se rádi posunuli s pracemi, které mají za cíl oslnit svými efekty a vychytávkami, jenomže se vám hromadí další práce, takže budete sotva stíhat to nejnutnější. Chce to proto určit priority.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.