Horoskop na pondělí 20. března: Jarní slunovrat vás posílí

Beran

Jarní slunovrat dnes ještě posílí vaše už tak silné hvězdy, a tak se těšte na příliv jarní vitality a energie. Ne že byste jí měli poslední dobou málo, ale další navíc jistě neublíží. Bude se dařit realizaci všech plánů, a to těch i odvážných a narychlo vymyšlených.

Býk    

Dnešní den vám přeje ve všech sférách vašeho konání. Nezapomínejte však, že přijdou i dny další. Ty potřebujete snad ještě víc, protože vás zklidní. Chcete-li totiž využít konstelací, musíte si rozmyslet, co vlastně chcete. Proto buďte opatrní.

Blíženci         

Jste velmi inteligentní a citliví, a tak pro vás nebude problém uvědomit si, že tento týden máte zachovat klid a chladnou hlavu. Jarní slunovrat si pro vás připravil houpačku nálad a na vás je, abyste si je nebrali k srdci. Prostě si s vámi osud trochu hraje.

Rak    

Ode dneška vás Slunce, které vstupuje do znamení Berana, zásobí vyšší dávkou empatie. Ostatní vám proto už nemusí připadat tak nepochopitelní jako dosud, ale stejně se s nimi moc bavit nechcete. Pokud je to možné, naplánujte si samostatnou práci.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Srdeční záležitosti vám nejsou cizí po celý rok, vášniví Lvi, dnešek je však v lásce ještě silnější. Okouzlujete a necháváte se okouzlovat, ale pozor, pokud jste zadaní. Pokud si nemůžete pomoci, budou vás sžírat pochybnosti, zda není čas na změnu.

Panna 

Dnes začíná jaro, a tedy celý nový rok. Pro vás je to start krásného období, i když výrazné zlepšení pociťujete už od začátku března. Tato doba vám přináší řadu novinek, a dokonce možnosti početí nebo porodu. Většina nových situací se však týká práce.

Váhy  

Dnes vstoupí Slunce do znamení Berana a spustí dlouho očekávaný nový astrologický rok. Vám, milé Váhy, přinese nesmírnou dávku vitality či možnost splnění tajných přání. Co to znamená? Že máte před sebou báječné časy.

Štír     

Trochu se vám dnes uleví, nezkrotní Štíři. V posledních rušných dnech jste zažili tolik skoků a změn, že začínáte být docela unavení. Dnes vám však vysvitne Slunce a rozehřeje kostku ledu v duši, která vám tak komplikovala pochopení okolí.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Nezadaní, zbystřete! Dnes přišel další ze dnů jako stvořených pro seznamování. Dejte si ovšem pozor na přemíru vlastního sebevědomí, které vám poslední dobou narůstá. Můžete tím od sebe odradit skvělého člověka, na kterého čekáte už tak dlouho.

Kozoroh         

Není divu, že poslední dobou žijete hlavně prací, vždyť se vám daří. V první polovině tohoto týdne před vámi stojí něco, čemu se říká veliká šance. Rozhodně ji využijte. Vaše vztahy s nadřízenými se prohlubují a vaše nepostradatelnost je patrnější.

Vodnář           

Slunce vstupující dnes do Berana vám přináší vitalitu, která ještě více rozjede vaše už tak dobře našlápnuté aktivity. Vaší velkou devízou je výřečnost. Můžete dosáhnout nebývalých výsledků při jednání na úřadech, kde vám ostatní více naslouchají.

Ryby  

Máte skvělé období, milé Ryby! Zdá se, že když slavíte úspěchy v práci, je zaměstnání alfou a omegou vašich myšlenek. Tak to ale není, všechno se točí kolem domova. Mnozí z vás se stěhují, jiní renovují, všichni ale chcete mít domov co nejkrásnější.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.