Horoskop na pondělí 22. května: Měli byste se uklidnit

Beran

V práci se vám nedaří komunikovat klidně a úředně. Každou chvíli jste podráždění a dáváte to konkrétní osobě vždy najevo. Není proto divu, že bude brzy oheň na střeše. Naštěstí jenom metaforicky, protože jinak byste to v práci těžko vysvětlovali.

Býk    

Pravděpodobně zjišťujete nedostatky ve vedení vaší společnosti, které jste dříve neviděli. Obvykle se snažíte s lidmi za každou cenu vyjít po dobrém, nyní ale přicházíte s kritikou a žádáte kontrolu vedení. Tuto kritičnost přináší retrográdní Pluto.

Blíženci          

Nastal vhodný čas pro vyřízení pracovních povinností. Je čas investovat peníze do nových služeb či výrobků. Daří se reklamní činnosti. Klienti jsou ochotní docenit vaše služby nebo výrobky vyššími částkami, ale vyžadují stoprocentní kvalitu, tak se jí držte.

Rak    

Stále jste pod vlivem ohnivých sil, které vás vyčerpávají. Může se vám stát, že se vám sama nabídne žhavá krasavice nebo nějaký krasavec, po kterém jste léta toužili, ale vy jako byste ochladli a neměli o vztah, potažmo následující potíže, zájem.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Některé zrozence ve znamení Lva dnes budou trápit černé myšlenky. Problémy ve vztahu způsobí, že začnete přemýšlet nad krajním řešením a rezignací. Není to však moudré řešení. Vyhnete se proto zbrklým závěrům a necháte si vše ještě rozležet v hlavě.

Panna 

Stále vám přeje Merkur, vaše vládnoucí planeta. Až do 10. června bude stát ve znamení Býka a ukazuje vám možnosti, jak se stát úspěšnějšími v reklamě, studiu či sepisování dokumentů. Zejména studující mají zelenou a obecně budete více spokojení.

Váhy  

I když jste tomu podle ostrých slov, které jste si vyměnili s vaším nadřízeným, nevěřili, do konce dneška se situace v práci změní k lepšímu. Navíc jste opravdu výborní v omluvách a usmiřování se. Nekřičíte, nejančíte, a naopak ilustrujete příklady.

Štír     

Zatímco od rána budete mít pocit, že trvá pracovní neohrabanost, od večera budete konečně ve víru úspěchu. V zaměstnání vás při dnešku bude navrch zdržovat příliš pečlivý kolega nebo nadřízený. Smiřte se s plněním úkolů, které vás tak či onak nebaví.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Venuše vám příliš nepřeje ze znamení Raka. Žádá po vás, abyste na chvíli zapomněli na povinnosti a pracovní tlak a věnovali se lásce. Vy ale procházíte vrcholem dvouletého pracovního období a nemůžete si z pracovních důvodů dovolit nabídky odmítat.

Kozoroh         

Zatímco ještě včera jste přetékali emocemi po hádce s kolegou, dnes jste od samého rána nejistí. Nevíte, zda vás kolega bude probírat s ředitelem, nebo to nějak společně zvládnete bez zásahu vyšší moci. Zkuste s ním promluvit a leccos se může změnit.

Vodnář          

Při dnešku budete sice provádět jedno meditační cvičení za druhým, ale i tak se vám nebude dařit se uklidnit. Od samého rána jste totiž pod napětím Venuše v Raku, která způsobuje, že se nemůžete soustředit a myšlenky vám víří v hlavě jako vodní vír.

Ryby  

Nezbude vám než se obrnit proti občasné hrubosti některých kolegů. Nemusíte si nechat všechno líbit, a i když své řeči míní na první pohled jako vtip, vás stejně bolí jejich jedovatý osten. Buďte sebevědomější a nedovolte, aby vás zbytečně sráželi k zemi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.