Horoskop na pondělí 26. června: Zatněte zuby a vydržte!

Beran

Soustřeďte se dnes na to, abyste při řešení problémů pronikli vždy až k jejich jádru. Tak se vyhnete nespravedlivým soudům. Potvrdíte tím svou pověst člověka, který má vždy na všechny záležitosti objektivní pohled a ještě nikdy nikomu neublížil.

Býk    

Vaše únava z komunikačních problémů, které vás v tomto měsíci pronásledují, je zdrojem nechuti do větších akcí. Dnes budete mít dojem, že ať se pustíte do čehokoliv, nemůže se vám to nikdy podařit, a předem tak vše vzdáváte. Bylo by však dobré to aspoň zkusit!

Blíženci          

Užívejte si léta a všech příjemných možností, které nabízí. Dnes se po víkendu cítíte odpočatí a máte chuť na nové a neobvyklé zážitky. Nic vám v tom nebrání, ale myslete na to, že máte před sebou celý týden, tak ať si nevyplýtváte všechny síly.

Rak    

Prožíváte rozporuplný měsíc. Ve vztazích i financích vládne většinou pohoda, v pracovní oblasti už to tak růžové není. Dnes se setkáte s nedorozuměními, intrikami a průtahy. Opřete se o svou rodinu a přátele, jejich podpora vám pomůže vše zvládnout.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na cestách.

Lev     

Máte chuť si užívat života a slunečných dnů. Problém je, že planety mají tendenci vám tuto touhu komplikovat a přidávat do vašich dnů negativní emoce. Dnes od rána budete mrzutí a nebudete pořádně vědět proč. Snažte se proto něčím si udělat radost.

Panna 

Červen vám kazí mnoho rušivých událostí. Planety se na vás moc přívětivě netváří, a dnes vás navíc stresují lidé ve vašem okolí. Máte toho docela plné zuby a říkáte si, že jste neměli ani vstávat z postele. Zatněte zuby a vydržte. Všechno zvládnete!

Váhy  

Dnes se nevyhýbejte výletům a akcím, jako jsou třeba srazy, oslavy či školení. Kratší cesty vám totiž mohou přinést nové šance v mnoha oblastech. Je důležité dát o sobě vědět, měli byste být vidět a také slyšet. Nepodceňujte žádnou příležitost!

Štír     

Planety vám v tomto měsíci přejí, vyhříváte se na výsluní jejich přízně. Jedinou oblastí, kde to trochu drhne, je rodina. Vztahy jsou komplikované kvůli postavení Marsu ve Lvu. Ten i dnes přinese výbušnější atmosféru, připravte se na to a zachovejte klid.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v červenci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Uznání okolí je pro vás jako droga. Dnes si ho budete rozhodně moci naplno vychutnat. Dostanete také příležitost předvést své organizační schopnosti. Nebojte se přijmout výzvy, ale myslete na to, že také pokora je velmi důležitá. Bez ní to nejde.

Kozoroh         

Od počátku měsíce bojujete s nestabilní situací na všech frontách a i dnes pocítíte vysílení a frustraci. Následkem toho nebudete úplně v pohodě, což se podepíše na vaší koncentraci. Budete dost roztržití. Raději si vše po sobě dvakrát zkontrolujte.

Vodnář          

Dnes se nebudete cítit dobře a i na okolí budete působit schlíple a smutně. Nejste zkrátka ve své kůži, planetární vlivy vás deptají a nemáte už ani chuť se tomu bránit. Pomůže vám, pokud se dnes budete držet ve společnosti lidí, které máte rádi.

Ryby  

Budete dnes schopni domluvit se prakticky s každým, a navíc budete plní optimismu a dobré nálady. Využijte toho, pokud potřebujete vyřešit nějaký problém nebo podat žádost. A také si užijte krásný letní den a nenechte si ho ničím a nikým pokazit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.