Horoskop na pondělí 6. listopadu: Dnešek bude jako na horské dráze

Beran

V osobním životě se setkáte s nepříjemnostmi. Přestože se nebude jednat o nic vážného, mohlo by se stát, že dojde ke konfliktu. Podrážděnost, kterou pocítíte, budete jen těžko skrývat. Vaše milovaná polovička však bude mít pochopení. Vše se vyřeší.

Býk    

Máte rádi řád a neorganizovanost kolegy vám bude lézt na nervy. Nenecháte se ale rozrušit a budete se věnovat svým záležitostem. Přestože vaše práce částečně závisí na té jeho, nedopustíte, aby kolegova nepečlivost cokoliv pokazila. Šéf si všimne.

Blíženci          

Myšlenka na dobrodružnou cestu do zahraničí vám nedá spát. Přestože vás trápí mnoho pochybností ohledně budoucnosti a záležitostí spojených s cestováním, nenecháte se odradit a půjdete za svým snem. Cizí kultura vám učaruje a velice vás obohatí.

Rak    

Zjištění, že máte možnost posunout se v oblasti zaměstnání výrazně kupředu, ve vás vyvolá smíšené pocity. Sen, který máte na dosah bude lákavou představou, na druhou stranu vás však budou trápit pochybnosti. Nenecháte se ale odradit a risknete to.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Mars ve Štíru vám ještě přidá na výřečnosti. Přestože už tak býváte středem pozornosti a máte vždy co říci, dneska se stanete nepřehlédnutelnou součástí večírku. Díky vašemu smyslu pro humor se nikdo nebude nudit! Budete si užívat každou minutu.

Panna 

Přestože v zaměstnání nejste příliš dlouho, zkušenější kolegové si k vám budou chodit pro rady. Jste velmi zásadoví, pečliví a máte vzácnou schopnost pohotově a ve většině případů správně se rozhodovat. Díky svému přístupu si získáte uznání okolí.

Váhy  

Promluvíte si se svým protějškem o společné budoucnosti. Možná nepůjde o příjemnou konverzaci, avšak cítíte, že existují problémy, které je nutné vyřešit. Proto se nebudete zdráhat a dáte partnerovi najevo své představy. Možná budete mile překvapeni.

Štír     

Protějšek vám bude vyčítat přehnanou kritičnost a vysoké nároky. Na jednu stranu jste si vědomi toho, že má pravdu, ovšem také cítíte, že nehodláte ustoupit ani slevit. Proto si s partnerem promluvíte o možných kompromisech. Z jeho strany ovšem!

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Vaše výdělky budou průměrné. To vám však za současné situace nijak vadit nebude. Tušíte, že existují i jiné hodnoty, a těm přikládáte mnohem větší význam. Je však možné, že vaše okolí bude mít jiný názor na věc. Nenecháte se však nijak ovlivnit.

Kozoroh         

Vaše kariérní hvězda dnes začne rychle stoupat a vy si to budete náležitě užívat. Na ostatní záležitosti šťastně zapomenete. Připravte se proto na možnou žárlivost, zejména ze strany partnera. Je na vás, abyste mu situaci v klidu a pohodě vysvětlili.

Vodnář          

Budete mít velké potíže vyznat se ve vlastních citech. Vše se zdá v poslední době nejasné a váš citový život jako by se pohyboval po horské dráze. I to je však součást života. Nesnažte se nic lámat přes koleno. Čas vše vyřeší. Chce to trpělivost.

Ryby  

Na pracovním pohovoru budete dnes přímo excelovat! Sebevědomí a jistota z vás přímo září a na vaše potenciální nadřízené to hluboce zapůsobí. Můžete na sebe být právem hrdí. Jen dejte pozor, abyste neusnuli na vavřínech. Ještě totiž nemáte vyhráno!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.