Horoskop na rok 2023 podle znamení: Budete muset zvládat velké překážky

Beran

Čeká vás aktivní rok, kdy budete muset zvládat různé překážky. Někdy se budou zdát velmi těžké, ale zvládnete je. Pro vás je to celkově příznivý rok. V profesi máte mít úspěch, novou práci nebo nějaké rozšíření současné práce. Ve vztazích musíte krotit své ego, potom bude váš život plný lásky.

Snažte se napravit chyby z minulosti. Více se zajímejte o zdravý životní styl, můžete se zbavit nějakého zlozvyku. Zdravotní problémy mohou často souviset s psychikou, tzv. psychosomatické nemoci. Ve financích se vám situace zlepší ve druhém pololetí roku. Máte mít příjmy navíc.

Býk

Saturn ve Vodnáři po Býcích bude chtít vyřešit jejich kariéru, práci, rozjezd podnikání či problémy s platem. Štěstí je na vaší straně. Objeví se nečekané příležitosti a potkáte důležité lidi, kteří vám pomohou, a to hlavně v období od poloviny května do konce roku. V citech je potřeba pracovat na vztazích, ať už rodinných, nebo profesních.

HOROSKOP JAKO DÁREK
Horoskop můžete pořídit jako originální dárek, který potěší, ale hlavně pomůže

Nezadaní mají šanci potkat osudovou lásku. Čeká vás velká romantika a vášeň. Celkově budete v dobré kondici, nehledě na občasné stresy. Nenechte se zatáhnout do problémů jiných lidí. Ublížilo by vám to po všech stránkách. Ve financích očekávejte zlepšení. Celkově jde o zlepšení oproti minulému roku.

Blíženci

Blížence čeká příznivý rok. V první polovině roku se vám může splnit nějaký profesní sen, ale čeká vás hodně práce. Celkově je to rok významný pro profesi a rozšíření spolupráce. Může se vám dařit být ve správnou chvíli na správném místě. Jde o rok kontaktů.

Rok přeje hlavně současným vztahům a jejich rozvoji. Při hádce za sebou hned nepalte mosty, nevyplatilo by se to. Ve financích máte před sebou příznivý rok, čeká vás zvýšení platu hlavně díky vaší aktivitě. Ve zdraví je ohroženo pohybové ústrojí, neriskujte. Jinak můžete očekávat příval energie a převážně se budete cítit dobře.

[chooze:article;value:480561]

Rak

Je to rok, kdy budou v popředí vztahy, city, někdy až přecitlivělost. Myslete pozitivně a veškeré problémy vyřešíte. Jde také o velkou úlevu, co se týká zdraví. V této oblasti se může dostavit i zázrak. V profesi očekávejte hlavně v prvním trimestru hodně náročné práce, ale vydržte, pak vás čeká velký úspěch.

Ve vztazích nepřenášejte své občasné negativní nálady na druhého, zabráníte tak konfliktům. Rok je vhodný pro sňatek či vyjádření se partnerovi. Nezadaní mají šanci potkat osudovou lásku. Ve financích se občas objeví problémy, ale vše zvládnete vaší přičinlivostí.

Lev

V minulém období jste museli absolvovat zkoušku ve vztazích, letos si máte zharmonizovat domov. U některých však může dojít ke změně partnera, budete se muset rozhodnout. Věnujte se letos hlavně profesi, ta vám bude hodně přát. Objeví se různé nové výzvy, nové pracovní příležitosti, ale i skrytí závistiví nepřátelé.

Dávejte si pozor, komu se svěříte. Ve zdravotní oblasti se vám bude dařit lépe než loni, budete velmi vitální. U vás je však zdraví hodně spojené s psychikou a emocemi. Hlídejte si svou emoční rovnováhu. Ve financích si polepšíte, souvisí to hlavně se zlepšením v profesi, s povýšením a novými nápady. Jen se nebojte jít s proudem.

Panna

Máte obchodní talent, jen si občas nevěříte. Letošní rok vám bude přát. Objeví se nové příležitosti a nabídky. Věřte si! Rok 2023 vám přeje a vy si uvědomíte svou cenu. Budete vyžadovat lepší podmínky, a to se podaří. Lásce rok také přeje, konflikty budou minimální, nezadaní potkají novou spřízněnou duši, zadaní se více semknou.

Ve zdraví si budete umět poradit, vážnější zdravotní problémy tu nejsou, nebo je zvládnete. Důležitá bude také vaše psychika a ta se má zlepšit. Očekávejte též zlepšení finanční situace. Jen se uvolněte a vše půjde snáz.

[chooze:article;value:480433]

Váhy

V letošním roce máte změnit svůj postoj a životní stereotypy. Zbavte se toho, co ztratilo svoji funkčnost. Jednejte. A zapomeňte na staré křivdy, táhnou vás dolů. Čeká vás citový a harmonický rok. Rok vhodný pro nalezení osudové lásky, pro sňatek nebo začátek společného života, či založení rodiny. 

Ve zdraví jde o rok příznivý, případné lékařské zákroky zvládnete. Mohou se ale občas zhoršit chronické nemoci, posilujte imunitu. Pro profesi je příznivější první polovina roku, snažte se co nejvíce profesních záležitostí vyřešit právě v tomto období. Ve financích se dočkáte ocenění, zvýší se vám příjem.

Štír

Očekávejte proměnlivý rok. Budete muset být občas trpěliví, vše nepůjde tak rychle, jak byste si přáli. V profesi se ale objeví nové příležitosti, budete podepisovat nové smlouvy, bude tu nakonec velký rozjezd. Tvůrčí činnost vám bude přát. Ve zdraví máte stresy, deprese, které budou ovlivňovat vaše zdraví, ale také jednání.

Dávejte pozor na přetíženost, zbrklost a od toho plynoucí úrazy. V lásce pracujte na současném vztahu. Budete vystaveni pokušení, neměňte kvalitního partnera. U nezadaných to není nejvhodnější rok pro nalezení příznivé duše. Ve financích jde o rok materiální stagnace. 

Střelec

V popředí roku budou city a vztahy. Zrealizujte všechny své plány, bude muset dojít ke konfrontacím a vyjednání nových podmínek. Máte si uvědomit, kde jsou vaše hranice. Potom očekávejte období harmonie a klidu. Také vás čeká nečekané milostné setkání, máte si uvědomit, co je pro vás ve vztazích důležité.

V profesi se vám má dařit, jen neberte bez rozvahy první nabídku. Přijde jich během roku více. Půjde i o přivýdělek. Zvýší se vám příjmy, pozor však na půjčky, nepůjčujte si a ani vy nikomu nepůjčujte. Zdraví je více ohroženo v prvním trimestru, více o sebe dbejte, posilujte svou imunitu.

[chooze:article;value:480328]

Kozoroh

Čeká vás rok plný možností, nových projektů, ale musíte vyjít ze zajetých kolejí. Musíte však myslet i na odpočinek, jinak můžete očekávat zdravotní problémy. Rok přeje vztahům, najdete životního partnera, rok vhodný pro sňatek, zplození potomka a utužení stálých vztahů.

Měli byste během roku profesně zvolnit. Zdravotní oblast je příznivá, budete mít dobrou fyzickou i duševní kondici, menší zdravotní problémy rychle překonáte. O finance nemusíte mít obavu. Jsou na vzestupu. 

Vodnář

Jde o rok příznivých změn, dostane se vám spousta příležitostí k růstu, a to hlavně v první polovině roku. Budete velmi aktivní, je to potřeba. Musíte ale pracovat i na vztazích. Potom očekávejte harmonii a pohodu. Jde o rok, kdy je vhodné investovat do bydlení, nemovitosti, ale i sňatku. Doba je vhodná na stěhování a důležitá životní setkání.

Zvýší se vám příjmy a budete si umět poradit za všech okolností. Zdraví i přes příznivé období nesmíte zanedbávat, veškeré problémy nebo podezření v počátku hned řešte, předejdete tak větším problémům. Pokud budete pracovat na zlepšení svého zdraví, vše bude mít rychlejší účinek.

Ryby

Jde o rok příznivých změn, čeká vás přelomový rok. Bude se dařit vaší kariéře, doba vhodná na získání nového pracovního místa, ale hlavně doba na vzdělávání se a učení nových věcí. Saturn v březnu vstoupí do vašeho znamení a bude dělat ve vašem životě pořádek.

Posílí se vaše intuice, která vám pomůže ve všech oblastech života. Můžete najít práci snů, kariéra bude vzkvétat, nebojte se konkurence. Věřte si. Ve vztazích si máte vše urovnat, nezadaní mohou najít životního partnera. Do března si obzvláště dávejte pozor na zdraví, mohou se zhoršit chronické choroby, zaměřte se na zdravou životosprávu. Ve financích budete oceněni, ale rok se bude postupně rozvíjet. Nebojte se změn!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.