Horoskop na sobotu 14. ledna: Dnes přijdou velká gesta

Beran

Dnes nebude na škodu strávit čas v klidu a pohodě. Chvilky o samotě si užijete, aspoň budete dělat to, na co dlouho myslíte. Proto se budete věnovat svým koníčkům, ať už se jedná o opravu auta, nebo o malování. Do svého zájmu se úplně ponoříte, a právě proto výrazně prožijete pocity štěstí a uspokojení.

Býk    

Vlivem Saturnu ve Vodnáři cítíte finanční sílu, proto vás nepřekvapí, když vás návštěva požádá o malou půjčku. Dokážete pomáhat jako domácí bankéři, ale děti nezapomenete poučit, jak se mají k penězům chovat. Protějšek dnes bude také rád nakupovat, ale vybírat umíte nejlépe vy sami. Tak si to pořádně užijte.

Blíženci          

Dnes uděláte pro vítané hosty maximum. Přátelská návštěva vás totiž hodně potěší. Budete si povídat o svých zájmech a koníčcích, ale nevynecháte ani drby o známých. Určitě se hodně zasmějete a dáte si najevo, jak se máte rádi. Partner vás bude sledovat se zaujetím a dobrou náladu společnosti nezkazí.

Rak    

Budete mít potřebu dělat velká gesta. Dokážete partnerovi svou věrnost tím, jak něžně a chápavě se k němu zachováte. Celý den strávíte spolu a budete si dávat najevo, jak hodně vám na sobě záleží. Proto přijde čas i na pravou milostnou romantiku, kterou si během večera chcete užívat plnými doušky.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT pro rok 2023
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Nebude důležité si tvrdohlavě stát za svým. Ústupek protějšku vám totiž přinese potěšení. Když půjde o takové prkotiny, jako je výběr jídla nebo druh výletu, nebude vás to stát žádné síly. Navíc pak budete mít příležitost chovat se k sobě něžně a vroucně.

Panna 

Své blízké můžete vítat srdečně. Návštěva příbuzných totiž bude příjemná. Vždyť vás chtějí chválit za to, co děláte a jak se chováte ke svým blízkým. Všechno se ještě vylepší tím, jak je budete schopni pohostit a že váš byt je jako ze škatulky. Proto i s partnerem pocítíte potěšení a větší míru důvěry.

Váhy  

Vydat se na výlet bude ten správný nápad! Cesta za novou známostí bude totiž plná zážitků. Poznáte nové lidi, kteří vám budou sympatičtí. Navíc budete mít pocit, že dnes určitě přeskočí jiskra, která povede ke sblížení. Proto si na všechny svoje kroky dáváte dobrý pozor a budete mít výrazný pocit štěstí.

Štír     

V sobotu trochu nebudete vědět, jak se máte chovat. Touží po vás totiž starší nápadník, který vám nedá příliš pokoje. Nakonec to ale nebude nepříjemné, protože se k vám zachová solidně. A klidně vás pozve na večeři, kde vám dá malý dárek. Uznáte, že stojí za to mít aspoň dobrého přítele, který vám rád pomůže.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Dnes budete chodit mezi lidi. Na návštěvě u přátel si ale postěžujete na svůj život a vztahy. Budete mile překvapení, jak vás okolí bude poslouchat a projeví touhu vám pomoct. Tušíte, na koho se můžete spolehnout a že se i vaše finanční nebo milostná situace brzy vylepší. Večer proto pocítíte radost.

Kozoroh         

Čeká vás pozitivní životní změna. Dnes totiž budete mít čas jak na vylepšení domácnosti, tak na zábavu s protějškem. Budete si opravdu dobře rozumět, což vám dodá pochopení a chuť si do budoucna ještě lépe vycházet vstříc. Proto budete chtít prožít romantický večer v něžné náruči své lásky.

Vodnář          

Štěstí vám bude přát od rána do večera. Proto zrealizujete své dobré nápady jak v domácnosti, tak i ve vztahu. Vyřešíte nejen technický problém s nábytkem nebo okny, ale také objevíte více času na partnera. Máte potřebu spolu strávit čas na nějakém neznámém místě, kde se k sobě zachováte velmi něžně.

Ryby  

Dnes bude dobré chodit mezi lidi. Objevíte totiž novou zábavu, která vám bude zpestřovat vaše volné dny. Ať už se jedná o sport, nebo sympatické koníčky vašich známých, máte příležitost dát do všeho svou energii. Partner dává najevo radost, jakou má z vašeho uvolnění.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.