Horoskop na sobotu 2. září: Někdo vám zásadně ovlivní budoucnost

Beran

Ve společnosti vás nelze přeslechnout. Sršíte smyslem pro humor a nedá se vám upřít ani všeobecný rozhled, který zaboduje u opačného pohlaví. Jestli nehledáte novou lásku, můžete najít aspoň inspirativní přátelství nebo nového obchodního partnera.

Býk    

Na začátku víkendu si zalezete do ulity a budete přemýšlet o tom, co vás v novém školním roce čeká. Nejspíš dostanete spoustu nápadů, jak vylepšit profesní i soukromý život. Zapište si je a za pár dní se k nim vraťte. Některé nevypadají vůbec marně.

Blíženci          

Venuše ve Lvu vás může seznámit s osobou, která bude mít zásadní dopad na vaši profesní budoucnost. Pokud přemýšlíte o vlastním podnikání, na začátku měsíce k němu schází malý krůček. Dotyčný vás nejenom motivuje ke změně, ale zároveň může podat pomocnou ruku.

Rak    

Bystrá račí hlavička pracuje na plné obrátky. Každý nápad, který se v ní zrodí, si pečlivě zapisujte, aby vám nic neuniklo. Realizaci ale můžete s klidným srdcem o několik dní či týdnů odložit. Ještě rozdělíte zrno od plev, abyste neplýtvali časem.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

I druhý zářijový den se stále radujete z přízně Merkura v Panně, díky němuž se vám daří v pracovních záležitostech a při navazování kontaktů. Jste komunikativní a umíte zapůsobit na druhé, což se může hodit i při hledání nové lásky. Hvězdy jsou vám nakloněny.

Panna 

Milé Panny, od přírody jste sice zdrženlivé, ale na začátku měsíce pokračuje výhodná konstelace, kdy se ve společnosti pohybujete jako ryba ve vodě. Sršíte vtipem a dokážete se druhým lidem dostat pod kůži. Oceníte to v pracovním i soukromém styku.

Váhy  

Vliv čtvrtečního úplňku napomáhá i dnes porozumění rodičů a dětí. Platí to dokonce i pro teenagery, se kterými jste v posledních týdnech nemohli najít společnou řeč. Společná sobotní aktivita nebude ochuzena o notnou dávku legrace ani životní moudrosti.

Štír     

Bujnou fantazii nepouštějte ke slovu. Nejspíš byste kvůli ní udělali neplechu v hospodaření a díra v rozpočtu by se nechtěla zacelit. Září varuje před zbytečnými nákupy, které se před začátkem školního roku znásobí. Obchodům se vyhněte obloukem.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Sobota vylepší dojem z uplynulého týdne. Vesmír slibuje zábavné chvíle v rodinném kruhu i díky přátelům. Jejich okruh můžete během víkendu rozšířit o další inspirativní tváře. Při volnočasových aktivitách poznáte jedince, s nimiž si máte co říct.

Kozoroh         

Milí Kozorozi, ještě chvíli budete užívat přízně kněžky lásky, která si kromě vztahů posvítí také na vaše finance nebo vzdělání. Neklimbejte na vavřínech a snažte se vylepšit, co se dá. Z toho, co v těchto dnech zasadíte, můžete dlouho profitovat.

Vodnář          

O víkendu si najdete prostor na aktivity, které jste celé prázdniny odsouvali. Mile vás překvapí, jak rychle je zvládnete dokončit, a ještě si při nich mentálně odpočinete. Ať jde o žehlení, třídění účtů, nebo mytí auta, radost z výsledku za to stojí.

Ryby  

Někdo vás požádá o pomoc při řešení partnerských trablů. Máte jasno v tom, co by měl dotyčný dělat. Venuše ve Lvu ale radí, abyste se vyhnuli jakýmkoliv soudům. Dotyčný nechce slyšet pravdu, jen by se na vás rozčílil. Odkažte ho na nezávislého odborníka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.