Horoskop na sobotu 4. května: Dejte si pozor na dodržování slibů

Beran 

Vyrazíte někam mimo domov a naplánujete celý program od A až po Z. Vyhovuje vám větší společnost, v níž se skrývá příslib nekonečné zábavy. V sobotu jste rozenými organizátory, na které je spolehnutí. Jste skvěle připraveni na všechny eventuality.

Býk    

S protějškem si otevřeně promluvíte o stavu vaší lásky. Potřebujete mít v ruce nějaký hmatatelný důkaz toho, že to s vámi myslí upřímně. Už nechcete chodit kolem horké kaše a tvářit se, jako by se nic nedělo. Výsledné zjištění vás příjemně překvapí.

Blíženci          

Nedokážete nic dělat napůl, nebo se vzdálit od rozdělaného úkolu. Sobota ještě více zesílí vaši puntičkářskou náturu, proto se budete dřít i s naprostými maličkostmi. Raději se vyhněte jakýmkoliv kreativním činnostem a vyrazte s rodinou na vzduch.

Rak    

Ačkoliv odstartoval víkend, vy se v klidu můžete věnovat svým pracovním povinnostem. Beztak jich máte plnou hlavu a nedokážete se od nich pořádně oprostit. Naopak jimi zatěžujete rodinné aktivity a na večírcích působíte nepřirozeným škrobeným dojmem.

PARTNERSKÝ HOROSKOP! DÁREK na 1. Máje! DÁREK na poslední chvíli! Jen za 399,-Kč Objednejte hned!

Lev     

Umíte ohodnotit vše, co je hezké, stejně jako zvládnete zkritizovat domnělý kýč. Pokud se k někomu vydáte na návštěvu, všímáte si zařízení domácnosti. Pozor, ať neutrousíte nějakou nevhodnou poznámku. Mohli byste tím ranit city blízkého člověka.

Panna 

Rozmazlujete své tělo a pracujete na tom, abyste vypadali co nejlépe. Především křehčí pohlaví se dnes svěří do rukou profesionálů a neváhá za upravený zevnějšek vydat nemalé sumy. Stejně tak vaše zkrášlovací chutě uspokojí nakupování nových svršků.

Váhy

Blízcí si vás předchází a u všech máte otevřené dveře dokořán. Také ve větší společnosti si brzy získáte popularitu, díky svému šarmu i vytříbenému smyslu pro humor. Jenom si dejte pozor, aby okolí dodrželo sliby, které vám v návalu nadšení dává.

Štír

Pokud to víkendový program dovolí, budete se věnovat pouze své drahé polovičce. Hvězdy zabrnkají na vaši romantickou strunu a pootevřou dvířka vaší fantazie. Cítíte se, jako byste byli čerstvě zamilovaní. Tolik milostného štěstí nestačíte ani pobrat.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Věnujete se kreativním činnostem a očekáváte náležité ocenění nejenom od rodiny, ale také širokého okolí. Platí to jak pro podnikatele, tak pro hospodyňky a kutily. Jste přesvědčeni, že výsledek vašeho snažení si zaslouží nějakou pořádnou odměnu.

Kozoroh

V sobotu zřejmě sejde z původních plánů, nebo se pozvaná návštěva opozdí. Nedělejte si z toho těžkou hlavu a změny berte tak, jak přicházejí. Alespoň vám zbyde více času na odpočinkové aktivity a koníčky. Zjistíte, že vám ve výsledku nic neuteklo.

Vodnář          

Máte v hlavě jasnou vizi, které byste chtěli v lásce či rodinných záležitostech dosáhnout. Své nápady se dnes pokusíte zprostředkovat rodině a lidem, kterých se vaše záměry dotýkají. Zřejmě budete muset hledat kompromis přijatelný pro obě strany.

Ryby  

Díky dnešnímu programu si vyčistíte hlavu a oprostíte se od negativních emocí. Hodně vám k tomu pomůže zkušenější člověk, který má životní priority dávno srovnané. Rozhovor s ním pro vás bude nesmírně inspirativní a motivující. Zatoužíte po změně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.