Horoskop na středu 19. dubna: Planety vám pomohou a uleví se vám

Beran

Od středečního rána se budete zabývat úsporami, investicemi, pojištěním i dalšími tématy, souvisejícími s financemi. Půjde o to, abyste se úspěšně probrali různými nabídkami a vybrali tu nejlepší. Téma správného uložení peněz u vás nabývá na aktuálnosti.

Býk    

Dnes vás bude zaměstnávat otázka vaší společenské prestiže. Zakládáte si na ní více, než je žádoucí. Kladete na ni příliš velký důraz a uniká vám, že v životě jsou důležitější jiné hodnoty. Měli byste si je na svém žebříčku mnohem lépe uspořádat.

Blíženci          

Po zimě se cítíte jako polámaní, i malá fyzická námaha vás dokáže pořádně unavit. Dnes si na to budete stěžovat všem okolo, ale to vám nepomůže. Raději zvyšte přívod vitamínů, choďte dříve spát a nezapomínejte na pitný režim. Uvařte si kopřivový čaj.

Rak    

Vlastníci nemovitosti dnes budou čelit nepříjemné novince o nutnosti opravy, se kterou nepočítali. Budou také muset zvýšit rozpočet, který si připravili na průběžnou údržbu a renovaci. Mnozí se v této souvislosti začnou zaobírat možností prodeje.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Dejte si dnes pozor na své emoce, které mají tendence převládnout nad logikou. V mnoha ohledech by vám to přineslo jen samé problémy, zejména v práci a ve finančních otázkách. A také v osobních záležitostech by nebylo o co stát. Musíte se ovládnout.

Panna 

Dnes vás budou pronásledovat myšlenky týkající se cestování a vzdálených míst. Nepůjde zdaleka jen o letní dovolenou, ale také o možnost studia nebo práce v zahraničí. Pokud některý člen vaší rodiny nebo někdo z přátel žije daleko, ozve se vám.

Váhy  

Ve středu budete bojovat s extrémní přecitlivělostí. Kromě nepříjemných vnitřních pocitů vám přinese také potíže v komunikaci s ostatními lidmi, protože budete reagovat vztahovačně. Vzburcujte všechny své síly a braňte se takovým emocím. Oslabují vás.

Štír     

Setkáte se dnes s následky svého jednání v minulosti, ať už negativního nebo naopak pozitivního. Bude to skvělá ukázka toho, jak si vším, co uděláme, ovlivňujeme svou budoucnost. Naše činy se nám dřív nebo později vrátí, s tím je nutné počítat.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Dnes přijde nová nabídka, týkající se obchodního partnerství. Budete mít možnost expandovat a vychutnat si nebývalý rozmach. Musíte však být obezřetní, ne všechny nabídky jsou vždy myšleny seriózně a někteří lidé více namluví, než nakonec udělají.

Kozoroh         

Něco, co si s sebou nesete ze své minulosti a co vás dost trápí, dnes náhle uvidíte ve zcela jiném světle. Planety vám pomohou dívat se na věci jinou optikou, a tak se budete moct smířit s tím, co jste zatím nedokázali dobře zpracovat. Uleví se vám.

Vodnář          

Nyní budete řešit otázky týkající se vaší profese a kariéry. Tyto dny přímo vyžadují, abyste vyvinuli více snahy a energie. Máte totiž velkou šanci posunout se dál a dosáhnout svých cílů. Byla by škoda toho nevyužít, máte na to dost sil i elánu!

Ryby  

Dnešní den vám přivede do cesty někoho, koho jste už hodně dlouho neviděli. Pro některé to bude radostný okamžik, pro jiné z vás zase setkání, kterému byste se raději vyhnuli. Bude totiž připomínkou událostí, které se staly dávno, ale zdaleka nespí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.