Horoskop na středu 21. prosince: Hrozí, že budete mít špatný odhad

Beran

Slunce dnes vstupuje do znamení Kozoroha, a tak se může naplno projevit vaše aktuálně ztížená schopnost komunikace. Prožijete si nejednu horkou chvilku, kdy se vám bude zdát, že jste blázni buď vy, nebo všichni okolo. Může dojít k velkým nedorozuměním.

Býk    

Je celkem pravděpodobné, že vás dnes potká nějaké bláznivé dobrodružství. I když nejspíš přijde zcela nečekaně, naplní vás radostí a energií. To je teď dost žádoucí, tak toho využijte, protože vás letos příprava Vánoc stojí více sil než jiné roky.

Blíženci          

Snažíte se vždy rozhodovat podle sebe. Někdy vám to kazí vaše složitá povaha. Vychází to z charakteristiky vašeho znamení. Jako byste byli dva lidé v jednom. Dnešní den vás v tomto ohledu možná trochu potrápí, nakonec ale uděláte skvělé rozhodnutí.

Rak    

Podle všeho dnes budete středem pozornosti. Spousta pozitivní energie, kterou dnes vnesete všude, kam přijdete, je u pracovně vytížených lidí v předvánočním období neobvyklá. Vy víte, že vychází z vašeho pohledu na svět. Na tom jste dlouho pracovali.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Pokuste se dnes prosadit některé představy a plány, na kterých vám záleží. A to jak pracovní, tak i ty soukromé. U některých se vám sice může zdát, že se vám je naplnit nikdy nepodaří. Takové raději maličko změňte, než abyste se jich vzdali úplně.

Panna 

Pokud máte s někým ještě stále neuzavřený spor, je ideální čas pokusit se o smír. A také pro to, abyste udělali radost někomu, kdo to od vás vůbec nečeká. Porozhlédněte se dnes ve svém okolí, kdo by to mohl být. Tímto krokem uděláte radost i sobě.

Váhy  

Bude se vám dnes dařit v práci i v soukromém životě. A jako třešnička na dortu se vám nabízí i překvapení. Podle všeho bude spíše radostné. Pokud vás události překvapí méně příjemným způsobem, bez problémů to ustojíte. Žádné drama vážně nečekejte.

Štír     

Peníze jako by si vás v prosinci samy hledaly. Jejich dostatek by neměl být signálem k jejich rozhazování, a to ani proto, že budou Vánoce. Zkuste si po dnešním zimním slunovratu udělat nějakou rezervu, která se pro vás stane pojistkou na horší časy.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Konzervativní způsob života není nic pro vás. Vaše nespoutaná povaha vyžaduje pravidelnou dávku vzrušení, a pokud se jedná o dodržování určitých zažitých norem, ohrnujete nad nimi často nos. Dejte pozor, dnes by vám to mohlo dost zkomplikovat život.

Kozoroh         

Dnes jako kdyby z vás spadla veškerá únava. Dejte zelenou své činorodosti a snažte se udělat vše, co jste si naplánovali. A to jak v práci, tak také doma. Využijte dnešního přechodu Slunce do vašeho znamení, aby vám pomohlo rychleji se zhostit všech úkolů.

Vodnář          

Zůstaňte dnes věrni svým názorům i přes to, že se je někdo bude snažit zpochybnit. Nezapomínejte, že si můžete věřit, vždyť máte na svém kontě nejeden úspěch. Vašich schopností si všimli už i nadřízení, tak o sobě nepochybujte. Stůjte si za svým.

Ryby  

Vaším dnešním problémem se může stát špatný odhad na věci i události, a dokonce také na lidi. To by mohlo mít vážný dopad na řadu záležitostí. Všechno tedy pořádně promýšlejte, než zaujmete nějaké stanovisko. Předejdete problémům osobním i pracovním.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.