Horoskop na středu 22. listopadu: Vyhýbejte se podezřelým spekulacím

Beran

Vyřizování různých smluv a písemností má zelenou. Slunce vstupující do Střelce podporuje vaši výřečnost a vtipnost, kterou dokážete odlehčovat případné nepříjemné situace. Čeká vás důležitý konkurz či zkouška? Nemusíte se obávat velkých zádrhelů. 

Býk    

Citelněji máte tendenci prožívat různé změny ve firmě okolo odpoledních hodin. Naštěstí jste však v tomto dni silněji orientováni na hlubší duchovní směrování, takže nakonec nad profesními pletichami jenom ukázkově otráveně zívnete a necháte je být.

Blíženci         

Slunce vstupuje do Střelce a roztáčí kola vaší akceschopnosti. Chcete dohnat, co bylo zameškáno. Od odpoledních hodin si dává říct i Neptun v Rybách, což přináší znatelnou úlevu. Nicméně určitým problémům se bohužel nevyhnete ani takto.

Rak    

Pokud pracujete například jako návrháři nebo dekoratéři, prioritně vy můžete nad nepříznivými vibracemi snadno vyzrát. Po finanční stránce je vám toto období příznivě nakloněno a do večera jsou signalizovány možnosti na rozmnožení vašich korunek.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete příští měsíc těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dnes vám to pálí, žádné trápení kvůli výpadkům, třeba při učení slovíček. Brilantní jsou i vaše organizační schopnosti, čehož si lidé kolem vás považují, a je očividné, že jste jiskrou pracovního týmu. Nicméně nezapomeňte ani na domácí povinnosti.

Panna 

V práci si sice plníte své úkoly a povinnosti na jedničku, nicméně touha expandovat a posouvat se dále vám teď chybí. Slunce vstupující do Střelce je poněkud nabroušené, takže signalizuje i komunikativní potíže. Jste nervóznější a výbušnější.

Váhy  

Vaše tvůrčí schopnosti jsou na výši, jste schopni vymyslet nebo udělat něco natolik skvělého, že z toho zůstanou mnozí s pusou dokořán. Prim hrajete vy, kteří působíte v umělecké sféře, píšete nebo pracujete s moderní technikou. V lásce též bodujete.

Štír     

Dnes je šance utužit vzájemný vztah i s nadřízeným. Samozřejmě je tím myšleno pracovní utužení, city do toho nemíchejte. Románek na pracovišti by mohl spustit waterloo na domácí půdě a i váš rozum vám říká, že by to nestálo za to. Jenom tak dál.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Prostřednictvím neziskových projektů bodujete. Slunce, které vstupuje do vašeho znamení, vás obdarovává velkou mocí, takže je vhodné tohoto vynikajícího času využít. Vezměte do hrsti schopnosti a nadání a efektivně s nimi naložte.

Kozoroh         

Dejte si pozor, protože vaše láska, byť vás teď těší, může v brzké době přinést komplikace. Osoba, kterou milujete, je poněkud nedůvěřivá, takže vám všechno nespolkne. Bylo by vhodné, kdybyste si spolu vážně promluvili a stanovili si jasná pravidla.

Vodnář           

Oplýváte drajvem a motivací vydělávat slušné peníze, což brání připouštět si překážky nebo omezení. Aktivní Mars, který se nachází ve Štíru, vás žene neustále vpřed, ale pozor, ať to nepřepísknete. Vyhýbejte se podezřelým spekulacím.

Ryby  

V tomto dni na vás čekají možnosti, jak navýšit své příjmy, přičemž vám může správný impulz vnuknout osoba z vašeho okolí nebo z přátelských kruhů. Jak ji poznáte? Vaše vynikající intuice vám pomůže identifikovat správného člověka poměrně snadno.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.