Horoskop na středu 24. dubna: Vaše energie přitahuje opačné pohlaví

Beran 

Jste ve spokojeném dlouhodobém vztahu? Mějte se na pozoru. Někdo ve vašem okolí se vás od partnera snaží odtrhnout. Ať už se však jedná o bývalý protějšek, nebo někoho z příbuzných, nemusíte se obávat. Vaše partnerství je stavěno na pevných základech.

Býk    

Každý partnerský vztah si alespoň jednou za své trvání projde krizí a tentokrát to nejspíš potká vás. Zachovejte však chladnou hlavu a nedělejte zbrklá rozhodnutí. Vaše pouto je velmi silné a postavené na pevných základech. Společně zdoláte zkoušku.

Blíženci          

Máte výjimečný talent a jste pracovití. Pokud jste vždy snili o založení vlastního podniku, vězte, že nastala vhodná doba. Během let praxe v oboru jste načerpali potřebné zkušenosti a víte, jak věci chodí. Nebojte se riskovat, planety vám přejí.

Rak    

Vaše okolí po vás žádá větší aktivitu. Využijete nového přívalu motivace, jež se dostavila s příchodem jara, a pustíte se do zanedbaných povinností. Jste talentovaní a máte schopnost komunikace, s trochou trpělivosti a vůle to dotáhnete daleko.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Kohout, Pes, nebo Had? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Po dlouhé době bez partnera se začíná svítat na lepší časy. Jste rození dobrodruzi a života si užíváte plnými doušky. Nebojte se však závazků a vyzkoušejte nepoznané! Na obzoru se rýsuje vážná známost, a přestože jste nejistí, najdete své štěstí.

Panna 

Váš nový protějšek bude po všech stránkách úspěšný. Přestože vás možná bude tak trochu hlodat závist, nedávejte nic najevo a podpořte partnera ve všem, co dělá. Zaženete nepříjemný pocit a naopak budete na milovanou polovičku hrdí. Potřebuje vás.

Váhy

V dlouhodobém vztahu někdy nezbývá nic jiného než se řídit svým rozumem. Jste spontánní lidé a většinou posloucháte své instinkty a pocity. Tentokrát však budou veškeré vaše vztahy pod vládou racionality, což vám pomůže překonat momentální krizi.

Štír

Začnete více dohlížet na rodinný rozpočet. Tendence vašeho milovaného protějšku k rozhazování peněz se poslední dobou začíná více a více projevovat. Po otevřené diskuzi se svým partnerem si ujasníte jisté věci a vyhnete se nepříjemným problémům.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Jste velice pracovití a svému zaměstnání věnujete maximum. Nepřeceňujte však své síly a pamatujte, že méně je někdy více. Pokud dnes na sebe naložíte příliš mnoho povinností, výsledek se nevyrovná vašim představám. Soustřeďte se jen na jednu věc.

Kozoroh

Lenivý kolega vám dnes bude opravdu brnkat na nervy. Vy však udržíte své emoce na uzdě a rozhořčení dáte najevo v rozumné míře. Odmítnete za něj dodělávat jeho povinnosti a ukážete mu, že pokud nezačne dělat práci pořádně, dostane se do problémů.

Vodnář          

Milujete zábavu a života si opravdu užíváte plnými doušky. Vaše nevyčerpatelná energie a spontánní povaha působí na opačné pohlaví jako magnet. Přestože vám to velmi lichotí a budete opět vystaveni velkému pokušení, odoláte svým záletnickým sklonům.

Ryby  

Jaro je v plném proudu a společně s ním i vaše zaměstnání. Hektické pracovní tempo přinese mnoho stresu a povinností navíc. Přestože vám rozhodně nebude vyhovovat, vydržíte a přečkáte zatěžkávací zkoušku. Odměnou za tvrdou práci budou velké úspěchy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.