Horoskop na středu 24. ledna: Připravte se na cokoliv a nepanikařte

Beran

Obrátil se na vás někdo z blízkých o radu a pomoc? Ať se jedná o cokoliv, neměli byste se k němu obracet zády. Ukažte svou velkorysost, a přestože vzájemné vztahy nebyly vždy ideální, podejte mu pomocnou ruku. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Býk    

Dnešek je pro Býky opravdu náročný, a nejen pro ně. Přestože nemáte náladu na zdvořilostní konverzace a na lidi celkově, ovládejte se. Ne všichni s vámi budou mít trpělivost, což by se vám mohlo ošklivě vymstít. Obzvláště co se týče pracovní oblasti.

Blíženci          

Zítřejší úplněk ve Lvu bude mít na vaše znamení velký vliv a projeví se tím, že se pozornost všech v okolí zaměřuje na finance, které k vám přicházejí. Situace, které z toho vyvstanou, nabádají ke změnám vašeho smýšlení o penězích i blízkých. 

Rak    

Co všechno člověk neudělá, jen aby zaujal opačné pohlaví. Přestaňte dělat hlouposti a buďte sví. Pokud chcete zaujmout protějšek, nezakládejte si na iluzi a neupřímnosti. Naopak vsaďte na přirozenost, zdravé sebevědomí a svůj neodolatelný charakter.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dnes vás čeká neobvykle náročný den. Připravte se na cokoliv a nepanikařte. Pokud budete počítat s nejhorším, nic už vás nepřekvapí. Pamatujte, že i zdánlivě neřešitelné situace mají své východisko, stačí jen hledat a najít jej. Mějte pevné nervy.

Panna

V zaměstnání dnes budete přímo zářit. Jste plní energie, práce vás baví, a to je přece ideální kombinace. Rozjasněte den svým méně nadšeným kolegům a podejte jim pomocnou ruku. Zvládnete práce za dva, uvidíte, že to šéf brzy ocení. Nejen pochvalami.

Váhy  

Jste skvělí posluchači a Luna, která už zítra vstoupí do úplňku, vám dá schopnost vcítit se do druhých ještě více než za normálních okolností. Jistě nemusíte dlouho hledat a najde se někdo, kdo vám za pozornost bude více než vděčný. Každý se rád vypovídá.

Štír     

Dnes si už konečně trochu oddychnete. Je začátek roku a vy jste byli zavaleni hromadami nudného papírování, které vám zabralo většinu volných chvílí. Využijte toho, že vám ubyla práce a věnujte čas svým nejbližším. Už dlouho jste nebyli pohromadě.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Jste mladí, úspěšní a žádaní? Pokud jste na vrcholu sil, nepromarněte skvělou životní etapu a jděte si za svými dávnými sny. I když se vždy najde výmluva, neměli byste to odkládat. Kdy jindy budete mít lepší příležitost? Nelitujte zmařených šancí.

Kozoroh         

Slunce ve Vodnáři extrémně prohloubí vaše emoce. Ať už jste za normálních okolností jakkoliv klidní, dnes budete rozhození. Pokud tedy nemáte zrovna nejlepší náladu, raději se držte stranou. Nemusí to být ale nutně špatná věc, platí to i naopak.

Vodnář          

Poslední dobou vás práce přímo pohltila. Je dobře, že vám dává pocit naplnění, váš partner ho však nachází ve vás. Nezanedbávejte svou polovičku a najděte si na ni čas. Nahraďte partnerovi svou častou nepřítomnost dříve, než si najde jiné rozptýlení.

Ryby  

Vliv zítřejšího úplňku ve Lvu na vaše znamení bude patrný především v oblasti vzdělávání. Je aktivováno vyšší vzdělávání, delší cesty a také novinky týkající se vašich profesních zájmů. Máte možnost ukázat, jak moc jste tolerantní a vynalézaví.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.