Horoskop na středu 29. listopadu: Vaše kouzlo bude působit jako magnet

Beran

Jak známé přísloví praví, láska prochází žaludkem. Budete se řídit moudrem, které je ozkoušené mnohými generacemi a připravíte pro partnera skvělou večeři. Romantika při svíčkách a skvělé jídlo zaručí, že si společně užijete nezapomenutelnou noc.

Býk    

Děti dnes budou vyžadovat vaši pozornost. Přestože pracovní povinnosti vás naplno zaměstnávají a nevíte kam dříve skočit, dáte přednost svým potomkům před vším ostatním. Dobře víte, jaké jsou vaše priority a kariéra nebude jednou z těch hlavních.

Blíženci          

Ve společnosti se dnes stanete středem pozornosti. Váš atraktivní vzhled a osobní kouzlo bude na opačné pohlaví působit jako magnet. I když vás jistá osoba velice zaujme, nebudete si dělat velké naděje. Ze strany dotyčného totiž půjde o pouhý flirt.

Rak    

Rodinná sounáležitost vás naplní nadějí a štěstím. Jen málokdo se může chlubit tak pevným zázemím, jako máte vy. Přestože jste podporu rodiny dlouhou dobu brali jako samozřejmost, dnes si uvědomíte, že tomu tak rozhodně není. Vždy se za vás postaví.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah na věky nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Komunikace s kolegy často bývá náročná. Každý pracujete v jiném tempu a lišíte se nejen názorově, ale i stylem práce, což způsobuje mnohé problémy. Najdete však konečně způsob, jak s nimi lépe vyjít. Vzájemná spolupráce se zlepší. Budete výkonnější.

Panna

Dnes se dozvíte dobrou zprávu. Poslední dobou jste si procházeli náročným obdobím, a proto vás pozitivní informace opravdu potěší. Přestože se vás nebude přímo dotýkat, nálada se vám o sto procent zlepší. Počínaje dnešním dnem se vám začne opět dařit.

Váhy  

Budete se potýkat s drobnějšími problémy v partnerské oblasti. Přestože společně s milovanou polovičkou tvoříte ideální pár, i ve vašem případě dojde k menšímu sporu. I když se nejedná o nic závažného, konflikt vás rozhodí. Vše se však brzy spraví.

Štír     

V zaměstnání budete k nezastavení. Po příjemně nastartovaném týdnu budete hýřit energií a motivací. S chutí se pustíte do práce a využijete geniálních nápadů, které pro vás budou samozřejmostí. Nadřízený si rychle všimne, jak vám jde práce od ruky.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v adventu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

V milostné oblasti dnes nebudete mít konkurenci. Budete hýřit sebevědomím, vtipem a šarmem, což je pro naprostou většinu opačného pohlaví neodolatelné. V lásce se dnes projevíte jako ryzí milovníci a budete si užívat neskrývaného zájmu svého okolí.

Kozoroh         

Dostanete ideální příležitost na to, abyste si konečně promluvili s nadřízeným o zvýšení platu. Během let jste nasbírali zkušenosti, což z vás ve spojením s vaším talentem dělá nepostradatelného člena pracovního týmu. Můžete si diktovat podmínky.

Vodnář          

Čeká vás pohovor či důležitá schůzka? Přestože cítíte značnou nervozitu, věřte že nemáte důvod se znepokojovat. Nejenže máte mnoho zkušeností a perfektní vzdělání, dotyčného okouzlíte i svým šarmem. Pokud vsadíte na upřímnost, úspěch máte zaručen.

Ryby  

Pocítíte nejistotu. Začínající partnerství je plné vzrušení, zamilovanosti a poznávání, na druhou stranu s sebou ale přináší i mnoho pochybností. Nebudete však dělat unáhlené závěry a dopřejete vztahu čas. Až se navzájem poznáte, nebudete litovat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.