Horoskop na středu 31. ledna: Máte šanci poznat někoho zajímavého

Beran

Komunikační problémy, které se vás poslední dobou drží, mohou být dnes zdrojem únavy a lehké nechuti do čehokoliv. Můžete se spolehnout, že každé složitější období jednou skončí a i u vás vysvitne sluníčko. V tom jsou planety ke znamením spravedlivé.

Býk    

Ačkoliv se budete cítit výborně, nelze ani dnes opomenout vliv konfliktního Marsu, který podstrkuje napětí v manželských vztazích a možné hádky. Takže, zvířetníkoví tvrdohlavci, pozor na jazýček! Musíte být obezřetní, co komu a jak říkáte.   

Blíženci         

Dnes se připravte na velké pracovní nasazení. Dnešek kvůli tomu nebude patřit k nejpohodovějším dnům, na druhou stranu však uděláte dost důležité práce a budete mít slušně nakročeno ke skvělým kariérním výsledkům. Každý úspěch vyžaduje tvrdou práci!

Rak    

Co tak myslet více i sami na sebe? V tomto směru můžete získat při dnešku přímo skvělého pomocníka – samotné Slunce! Jeho přátelské paprsky vám zasvítí na cestu k vyšším ideálům a snům. Příjemnou pouť! Načerpáte četné zážitky, které stojí za to.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte zimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Vaše soustředěnost potřebná k intelektuální činnosti se trochu zhorší a kralování se ujme zbrklost. Mars ve znamení Kozoroha teď také zrovna nepatří mezi dobráky, takže sklon k úrazům je dost markantní. Naopak příjemnou zónou je oblast vašich koníčků.

Panna 

Máloco vám dělá tak dobře jako uznání okolí. Dnešní den vám dá možnost naplno si ho vychutnat. To vám dodá sílu a sebevědomí, takže se nebudete bát výzev ani složitých úkolů. Nezapomeňte všem v okolí předvést i to, že jste skvělí organizátoři.

Váhy  

Váš společenský život teď hodně souvisí s podnikáním, neváhejte vystřelit konfetu svého nového záměru. Máte dostatek energie k jeho uskutečnění. A co láska? Druhá polovina února zaslouží jedničku s hvězdičkou. Tak se otevřete novým příležitostem.

Štír     

Od samého rána zlobí neposedný Merkur sníženou soustředěností a Venuše ještě navrch dusí atmosféru ve vašem rodinném hnízdečku. Že máte pro strach uděláno? Máte recht! Mars vás v tom určitě nenechá! Takže pěkně hlavu vzhůru a vůbec nic nevzdávat.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v únoru těšit? Zjistěte to již nyní se svým měsíčním tarotem!

Střelec

Výborné tendence máte nejenom v pracovní kariéře, ale i v mezilidských vztazích – potkáváte lidi, kteří jsou zapáleni pro stejnou věc, a vzájemně si pomáháte. A to je vám koneckonců, milí Střelci, bytostně blízké. Vy totiž umíte hrát sólo i týmově.

Kozoroh         

V lásce je vám i v tomto dni příznivě žehnáno, i když tato sféra nyní není na prvním místě. Nejsou z vás sice teď romantičtí snílkové, ale je vám dodána rovnováha do citových záležitostí. Až do večera jsou vaše partnerské vztahy velmi stabilní.

Vodnář           

Budete pod ochranou Merkura s jeho arzenálem, a od odpoledních hodin také s přínosem Venuše, se mezi lidmi pohybujete s lehkostí pírka. Dokážete odlehčit případné třenice a konflikty, s vaší šikovností byste teď mohli usmířit i anděla s čertem.

Ryby  

V první polovině dne pokračuje láskyplná Venuše ve svém příznivém vlivu a chce vás obdařit stabilitou v duši. Tato stabilita byla v předešlém čase potlačena a nyní je čas skóre vyrovnat. Máte šanci poznat někoho, s kým vytvoříte hodnotný vztah.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.