Horoskop na středu 6. prosince: Dnes přijde velký zvrat

Beran

Berani jsou v těchto dnech nesmírně emotivní. Jednání svých blízkých považujete za přehnané či nespravedlivé. Kvůli takovým pocitům se dostáváte pod silný tlak v zaměstnání i v soukromém životě. Zkuste vypustit zbytečné aktivity a dopřejte si oddech.

Býk    

Merkur spolu s aktivizující Lunou nedělají vztahům dobrou službu. Znát je to na manželství, kde jsou výbuchy vzteku i výčitky nejrůznějších charakteru denním chlebem. Nezbývá než se obrnit trpělivostí a nezačínat s tématy zavánějícími problémem.

Blíženci          

Pokud jste ochotni obětovat trochu ze svého času a soukromí ve prospěch spřízněné duše, prožijete skvělou milostnou nadílku. Necháte se vzájemně okouzlit romantickou atmosférou svátku určeného zejména pro děti. Co na tom, důležité je, že to funguje.

Rak    

Nepodceňujte partnerovu kolísavou náladu a snažte zjistit, co za ní stojí. Mlčení totiž neznamená, že by drahá polovička neměla co na srdci. Nalijte si čistého vína a proberte černé myšlenky. Nemusí to být příjemný rozhovor, ale bude mít léčivé účinky.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Kličkování v milostném životě je nezbytné, pokud se chcete dobrat vytčeného cíle. K němu totiž nevede přímá cesta, jak by se mohlo na první pohled zdát. Ve středu se spolehněte na improvizaci a nemějte těžkou hlavu, že sejde z původního programu.

Panna 

Nezapomeňte na dnešní významný den a připravte pro drahou polovičku dárek, na jaký jen tak nezapomene. Máte-li před Vánoci hluboko do kapsy, spolehněte se na vlastní výtvor ve formě romantické večeře nebo dezertu podávaného na vlastní rozpálené kůži.

Váhy  

Užíváte si intelektuální bohatství, takže se moc neohlížíte na stav konta. Máte pocit, že jsou na světě mnohem důležitější věci. Chcete vytvářet trvalé hodnoty a mít z pracovního konání dobrý pocit. Přesto by vás mělo zajímat, jestli uživíte rodinu.

Štír     

Pokud to mezi vámi a drahou polovičkou v uplynulých týdnech zrovna neklapalo, dostanete šanci vrátit vztah do původních kolejí. Nebude to ovšem zadarmo! Počítejte s tím, že vás to bude stát spoustu energie, času i financí. Určitě to za to ale stojí.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Počítejte s tím, že v tomto období bere okolí slova vážněji, než tomu bylo v uplynulých měsících. Platíte za přirozenou autoritu, což zužitkujete v rodinném i pracovním kruhu. V zaměstnání máte šanci proměnit záležitosti, s nimiž nejste spokojeni.

Kozoroh         

Ukážete se jako skvělý parťák do nepohody. Pokud se někdo známý ocitne v úzkých, přispěcháte s nabídkou, jíž se nedá odolat. Jste expertem na zábavu, proto vytáhnete přátele i rodinu v depresi do společnosti, kde zapomenou na chmury a začnou znovu.

Vodnář          

Nevyzpytatelná Venuše ve Štíru dělá neplechu ve finančních záležitostech a komplikuje také mezilidské vztahy. Počítejte s vrtkavou náladou svého okolí, a než něco řeknete, dobře zvažte možné následky. Především klienti a nadřízení budou hákliví na slovíčko.

Ryby  

V milostném životě jedete na plný plyn a nepřemýšlíte, zda vám protějšek stačí. Ve vztahu kvůli tomu může docházet ke sporům, singles odradí případné ctitele. Každopádně se vyplatí trochu ubrat a přizpůsobit druhé straně. I tak si užijete prima den.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.