Horoskop na úterý 16. ledna: Hvězdy poradí, na čem můžete ušetřit

Beran

Rafička vašeho skóre se točí dopředu. Koneckonců nejste žádní ustrašení zajíčci a jít vpřed je vaším hlavním mottem. Nelze však opomíjet retrográdní Uran, který zavání roztržitostí, proto raději celý den dle přísloví dvakrát měřte a jednou řežte.

Býk    

Mars vstupuje se svou podporou do vaší pracovní oblasti, takže úplná absence energie se nekoná. Máte šanci zapůsobit na své zaměstnavatele či obchodní partnery a splnit si své dlouhodobé přání, probouzí se vaše vitální zdroje! Bude to panečku lítat.

Blíženci          

Měli byste se dnes věnovat některým rozhovorům se členy rodiny. Zvláště pak s těmi, kteří neubližují přímo vám, ale mají jiné potíže. Vy, jakožto bystrá bytost, na nich zpozorujete známky sebedestrukce a přesvědčíte o nich i je samotné, nadto rychle.

Rak    

Jen málokdy se naskytne taková šance jako dnes. Ať už se jedná o oblast pracovní, či osobní, mějte oči dokořán a věnujte pozornost každému detailu. Pokud jen ucítíte, že se děje něco velkého, neváhejte ani minutu a chopte se neopakovatelné šance.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc
roku 2024! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte, nejen co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Váš vrozený smysl pro míru se poněkud rozhodil a vaše psychika vám uštědří šťouchanec, aby vám ukázala, že tudy cesta nevede. Příčinu hledejte v předchozím příliš napjatém životním stylu. Bude třeba najít meditační techniky pro nalezení rovnováhy.

Panna 

Cokoliv, co podnikáte, má šanci se příznivě rozvíjet. Nejplodnější dobou se zdají být ráno a podvečer, nenechte si v ten čas nic proklouznout mezi prsty. Samozřejmě se nejedná pouze o podnikatele. Vy, kteří jste v pracovním poměru, se také chopte iniciativy.

Váhy  

V zaměstnání se vám dnes někdo stará o nespočet překážek. Přijde vám, že sám osud vás touží seznámit s odvrácenou stranou lidských povah. Jestliže jste doposud trpěli mladickou naivitou, nyní postupně vystřízlivíte a uvidíte některé věci jinak.

Štír     

Merkur v Kozorohu může nadělat ve vaší duši zmatek, a to zvláště odpoledne. Místo svěžesti si připadáte najednou pomalí jako lenochodi – a kam se poděl váš diplomatický šarm? Žádný strach, začnete-li uvažovat pozitivně, bude zase rychle zpátky.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Venuše vyšperkovává vaše konto a rozmazluje vás vším, co zkrášluje váš život. Každopádně máte také velkou šanci, že tento den zahájíte zvýšením příjmů. Kolem Venuše se motá Saturn, takže máte i příslib toho, že příznivý finanční stav vydrží dlouho.

Kozoroh         

Podaří se vám vymyslet, na čem můžete výrazně ušetřit. Díky dobrému nápadu se vám tak podaří zalepit díru v rodinném rozpočtu. Propříště ale myslete víc dopředu a snažte se vyvarovat podobných situací. Přinášejí vám stres a ohrožují rodinnou pohodu.

Vodnář          

Práce by vás měla těšit minimálně ze dvou důvodů. Jednak je žádána klientelou, ale také v ní stále nacházíte nové aspekty k rozvíjení. Rutinní povinnosti vás dnes nebaví a raději dáte přednost dobrodružnému bádání třeba po nových spolupracovnících.

Ryby  

Jakoby mávnutím kouzelného proutku se oproti některým nepříjemným dřívějším zádrhelům pracovní nabídky objeví, zejména ve spolupráci s cizinou a novými spolupracovníky. Budete patřičně zvědaví, co nového vám to všechno přinese a co se naučíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.