Horoskop na úterý 17. ledna: Vaše láska dnes dostane nový směr

Beran

Dnes nebudete mít potřebu se předvádět. Tak se vyhnete i zodpovědnosti, která by byla spojená s financemi. Nebudete chtít dělat nic důležitého, protože cítíte potřebu více se bavit ve vlastním soukromí. K lásce a vztahům skutečně nepatří těžké myšlenky. Proto se dnes rádi uvolníte v partnerově náručí.

Býk    

Budete mít velmi příjemné pocity. Partner se totiž kvůli vám bude měnit, což vám do duše přinese více spokojenosti. Už mu nemusíte říkat, co by měl dělat, bude schopen poučit se sám. Budete mít opravdovou radost, když ho takto uvidíte. Takže projevíte i tendenci užívat si s ním více lásky a milování.

Blíženci          

V zaměstnání musíte zvládnout nával práce. Ukáže se znenadání, a proto bude důležité, jak si ho rozvrhnete. Naštěstí budete docela čilí, takže se dokážete všemi problémy prokousat. S tím však logicky přijde i únava, ale po vypití kávy nebo trošce pohybu se vše vylepší. Tak si nakonec užijete i zisk.

Rak    

Vypadáte velice přitažlivě. Proto se o vás bude někdo ucházet. Nejdřív sice projevíte nevšímavost, ale bude tak vlezlý, že na to musíte zareagovat. Nakonec to však nebude nepříjemný člověk, z čehož budete překvapeni. Pak máte tendenci chovat se dost přátelsky a otevřeně. Ani erotika vám dnes nebude cizí.

ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2023/2024
22. ledna nám začne Nový čínský rok, který bude tentokrát pod vlivem ZAJÍCE. Podívejte se, co vám na tento rok předpovídají východní horoskopy a nechte se jimi vést!

Lev     

Pomluvy o známých smetete pod stůl. Nebudete jim věřit, protože vaši přátelé se ve svém partnerském vztahu přece cítí spokojeni. Sice budete mít sklon se o tom trochu víc přesvědčit, zachováte se však dost rozumně. Svěříte se svému protějšku, který vás ve vašich myšlenkách a lásce jenom podpoří.

Panna 

Rozvíjet milostný vztah pro vás nebude jen tak! Proto se s přáteli poradíte o tom, kam byste svou novou známost měli vzít na první schůzku. Chcete si vybrat výjimečné prostředí a také pěkný kulturní zážitek, abyste aspoň trochu dokázali ohromit. To se vám povede. A umíte se blýsknout i při líbání.

Váhy  

Už opravdu dlouho se pilně snažíte. Proto se dnes konečně dočkáte odměny za svou poctivou práci. Nebude jenom slovní, ale hlavně finanční. Díky tomu, že se můžete radovat ze svého konta, si také budete chtít užívat nákupů. Dnes jich sice ještě tolik nestihnete, ale stejně budete mít opravdovou radost.

Štír     

Nejdřív budete dost překvapeni. Rozhodí vás totiž otevřené flirtování osoby druhého pohlaví. Nakonec na to však přistoupíte, protože se také cítíte být atraktivnější. Dokážete zapůsobit, ale zároveň si pořádně užívat života. Na milování to dnes nevypadá, ale už jenom ta hra vás dokáže silně bavit.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Vaše láska dnes dostane nový směr. Přestanete se držet při zdi a budete se snažit proměnit sny ve skutečnost. Proto se snažíte chovat něžněji, zároveň ale i vášnivě. Na partnera to zapůsobí jako voda na jeho mlýn, protože se mu takové chování dost líbí. A také se začínáte držet více u něj v domácnosti.

Kozoroh         

V zaměstnání prožijete něco významného. Dojde totiž k seznámení s vlivným člověkem, který bude mít vliv na vaši kariéru. Budete se k němu chovat otevřeně, ale i mile. Zapůsobíte také jako solidní člověk, se kterým je možné si vyměnit nápady, ale i skryté znalosti. Dokážete i potěšit, což se vám vyplatí.

Vodnář          

Relaxace pro vás znamená pozdější příval energie. Po aktivní práci se proto vydáte do wellness zařízení, kde se můžete uvolnit. Vždycky budete po boku svého partnera, který s vámi zrovna dnes potřebuje prožívat něžné chvilky. Jemná masáž a milování s ním budou pro vás to nejpříjemnější, co můžete dělat.

Ryby  

Budete mít skvělou náladu. Prosadíte se mezi soky v lásce, kteří vám chtěli přebrat protějšek. Dnes ale budete patřit mezi šťastné lidi, kteří si jednoduše upevní vztah. Proto se můžete víc radovat ze života a po práci se věnovat svému koníčku nebo domácnosti. Večer pak nebude moc daleko k milování.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.