Horoskop na úterý 21. listopadu: Hvězdy dnes stojí na vaší straně

Beran

V zaměstnání jste považováni za kompetentního odborníka a člověka na svém místě. To vás velice těší, i když to samozřejmě není zadarmo. Za úspěch platíte nadprůměrným výdejem sil i hodinami přesčas, v současné době vám to jde ale tak nějak samo.

Býk    

Možnost změn, do kterých se vám nechce, vás nepotěší. Také vám mohou hýbnout žlučí někteří z kolegů nebo nadřízených. Jejich jednání vám připadá ustřelené a názory tak trochu science-fiction, což vám hrne krev do tváře. V soukromí ale pohádka.

Blíženci         

Zaměřte se na investování a finanční transakce, vyplatí se to. Vaší velkou devízou je smysl pro zodpovědnost, díky níž se může vaše prosperita viditelně zvýšit. Nyní se přidává i schopnost brilantního rozhodování ohledně bankovního účtu a toku peněz.

Rak    

Vyzvánění telefonu ignorujte, pokud si nebudete jisti tím, kdo vám telefonuje. Nemáte zapotřebí se rozčilovat kvůli věcem, které nemůžete ovlivnit a koneckonců se vás tak docela netýkají. Pořádek si naopak udělejte v tom, co je pro vás důležité.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Vaše mysl je ještě pružnější a bystřejší než jindy a jste schopni pojmout mnoho informací s tím, že vám hned zase nevylétnou z hlavy. Co tak začít se učit jazyk? Merkur ve Střelci vám garantuje, že se svým myšlením máte před sebou spoustu zajímavých možností.

Panna

Dnes vás čeká nějaké důležité rozhodnutí. Neptun naznačuje, že vám situace mohou pěkně zamotat hlavu. Záležitosti kariéry ustupují do pozadí, protože se na přední místo hodnotového žebříčku dostává rodinná sféra. V práci si jen plníte své úkoly.

Váhy  

Optimismus, stejně tak jako výkonná vyřídilka a nevšední intelekt, vám neschází. Nemusíte se tedy nyní nijak přehnaně snažit a ono se stejně daří. Nerozmazluje vás tak trochu ten vesmír? Ale zřejmě si to zasloužíte a dostáváte se do větších obrátek.

Štír     

Mírný propad doháníte živějšími reakcemi při diskuzích a intelektuální práci. Kolegové ve vás objevují hotový informační pramen. Vycházíte s nimi dobře a vždy si dokážete navzájem poradit. Kolem poledne máte velkou příležitost utužit více vztahy.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Tyto dny mohou být klíčovým časem pro vaši seberealizaci. Hvězdy v nejvyšší možné míře podporují vaše kroky, ať již v kariéře, či soukromí. Do svého života můžete zavádět plánované změny, které vás posunou dál, a uskutečňovat zamýšlené plány.    

Kozoroh

Učiníte rozhodnutí, jež se týká vašich profesních cílů, k čemuž je nejvíce nakloněno ráno. Nebojte se být originální nebo jít mimo vyšlapané cesty v profesních záležitostech, hodně vám to pomůže. Podpora kariéry se ukazuje v souvislosti s charitativní činností.

Vodnář           

Budete se potýkat s nedořešenými záležitostmi, které spadají do finanční sféry. Chce po vás například firma vrátit určitou peněžní částku nebo se vám už delší dobu táhne soudní spor ohledně financí? Na definitivní dořešení si budete muset počkat.

Ryby  

Objevuje se velká tendence k intrikám, nebuďte slepě důvěřiví. Mohou být před vámi utajována nebo zkreslována důležitá fakta a celkově se vám v této době špatně komunikuje s lidmi v branži. S negativním Merkurem se cítíte otrávenější a otrávenější.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.