Horoskop na úterý 23. ledna: Čeká vás jedinečná šance

Beran

Pozor na pusu. Máte sklon k prostořekosti, což by se vám mohlo nehezky vymstít. Snažte se proto zachovat takt a raději se vyvarujte zbytečných poznámek a jízlivých řečí. Mohli byste jimi nechtěně ublížit a jen těžko byste svoji chybu napravovali.

Býk

Zejména ženským zástupkyním tohoto znamení budou dnes Venuše, která se přesouvá do Kozoroha, přát. Oplýváte totiž nebývalým šarmem, stylem a sex-appealem, což vám dá okolí řádně najevo. Lichotky okolí si náležitě vychutnejte.

Blíženci

Jste nezadaní? Dnes existuje velká šance, že by se to mohlo změnit. Chce to jen trochu vlastní iniciativy a především sebevědomí. Nemějte pocit, že o pozornost druhého pohlaví musíte usilovat. Přijde sama, a to ve chvíli, kdy to budete čekat nejméně.

Rak    

Dnes se budete angažovat především v rodinných záležitostech. Podaří se vám obvolat většinu známých, čímž upevníte vzájemné vztahy. Každý je přece rád, když se o něj druzí zajímají. Popřemýšlejte, zda by nebylo nejlepší vyrazit občas na návštěvu.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Budete mít pocit, že vám svět leží u nohou. Do jisté míry to bude pravda, neboť vám dnes hvězdy přejí a budete mít nebývalé štěstí. Bez vaší odvahy riskovat a víry v sebe samotné by to však nešlo. Nebojte se udělat riskantní kroky, vždy je cesta zpět.

Panna 

Potěší vás nečekaná maličkost od partnera. Popřemýšlejte, zda byste mu neměli projevovat svoji lásku o něco častěji. Každý rád slyší milá slůvka. Nemyslete jenom na sebe a zpříjemněte dnes partnerovi život milou pozorností. Co třeba výborná večeře?

Váhy  

Vaše plány se v blízké budoucnosti změní. I když vám to zpočátku nebude příliš po chuti, nakonec se se změnami smíříte. Snažte se je brát pozitivně. Nikdy totiž nevíte, kam vás osud zavede. Důvěřujte proto své budoucnosti a přizpůsobte se situaci.

Štír     

Váš protějšek vás dnes bude rozmazlovat. Nechte se hýčkat a udělejte si odpočinkový den. Uvidíte, že vám trochu relaxace velice prospěje. Nebuďte však těmi, kdo jen přijímají, a snažte se svému partnerovi také zpříjemnit den. Třeba dobrým jídlem.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Planeta Venuše dnes vstupuje do Kozoroha a díky jejímu vlivu vás problémy nerozhází. Dokonce budete mít skvělou šanci ukázat, co ve vás je. Nepromarněte ji. Jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré. Dnešek je ideální na spřádání budoucích plánů.

Kozoroh         

S kariérou by vám mohl pomoci zběhlý známý. Nebojte se proto chytnout svoji příležitost za pačesy a požádat o pomoc. Rozhodně na tom není nic špatného, proto nemusíte trpět výčitkami svědomí. Naopak. Byla by škoda svoji jedinečnou šanci nevyužít.

Vodnář

Pro jistou osobu se stanete naprosto neodolatelní. Nebojte se ukázat, co ve vás je. I když nepatříte mezi nejsebevědomější jedince, měli byste překonat strach a předvést veškeré své přednosti. Jen tak si nebudete vyčítat zmařenou šanci. Máte na to.

Ryby  

Potvrdí se vám plány na víkend, což oceníte. Konečně se můžete začít těšit na skvělé dva dny ve společnosti milých lidí. Neponecháte nic náhodě a pro jistotu utvoříte dlouhé seznamy, abyste na nic nezapomněli. Máte se na co těšit, akce se povede.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.