Horoskop na úterý 30. ledna: Čeká vás velké partnerské gesto

Beran

Nejste právě největší příznivci kultury a společenských akcí? Je pochopitelné, že vás davy lidí a pro vás nezajímavé akce příliš nelákají. Přesto byste se dnes měli překonat a zajít se svým partnerem do divadla či na koncert. Užijte si příjemný večer.

Býk    

Za málo peněz se vám podaří udělat si opravdu velkou radost. Musíte se však trochu snažit a mít oči dokořán. Jedině tak budete mít jistotu, že vám neuteče vynikající příležitost. Ujasněte si, co vlastně chcete, a běžte za tím. To je jediná možnost.

Blíženci          

Milí Blíženci, dnešek je pro vás dnem vzdělávacích příležitostí a také časem pro duchovní, metafyzické a filozofické rozšiřování obzorů. Váš vládce Merkur také zvýšeně podporuje vaše prozíravé jednání a z vás dělá doslova mistry pera a výřečnosti.

Rak    

Nejste dnes právě ve formě, vaši aktivnější kolegové vás tak trošku odsunou na vedlejší kolej. Neklesejte však na mysli, není všem dnům konec! Pokud budete i nadále pracovití a trpěliví, všechno se časem změní. Snažte se soustředit na důležité věci.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte zimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Hvězdy slibují, že se z případných nepříjemností bravurně dostanete. I navzdory tomu, že váš vládce Slunce je k vám nyní méně přátelský, navíc se k němu přidává i Merkur a Venuše. Na obzoru je rušné období! Vaše soustředěnost bude mírně rozptýlena.  

Panna 

Jste spontánní a rádi si užíváte. Přestože ve flirtování s opačným (či stejným) pohlavím nevidíte nic jiného než nevinnou hru, vaše milovaná polovička na to má jiný názor. I když se vám reakce partnera zdají občas přehnané, tolerujte je a kroťte své vášně.

Váhy  

Zejména odpoledne se opíjíte životem a jste kreativnější než Picasso. Ocitnout se v tvůrčím toku je jednou z vašich největších radostí. Využijte především super období po západu slunce, Venuše s Merkurem vám společně nebývale přejí a vy to víte.

Štír     

Partnerské hádky jsou poslední dobou ve vašem vztahu časté. Dnes si však uvědomíte, že sporů už bylo dost, a projevíte partnerovi vstřícné gesto. Uvidíte, že ani on nezůstane pozadu. Společně zakopete válečnou sekeru a budete velice rádi, že je klid.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v únoru těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Neměli jste dnes právě ideální den v zaměstnání? Všechen stres a napětí z vás dnes spadne, až zjistíte, co si pro vás partner přichystal na víkend. Máte protějšek, jenž je vnímavý, pečující a snesl by vám snad i modré z nebe. Uvědomte si své štěstí.

Kozoroh         

Vaši potomci jsou to nejcennější, co máte. Je pochopitelné, že se pro ně snažíte udělat vše, co je ve vašich silách. Musíte však přijmout realitu, že čas letí a děti dospívají. Vychovali jste samostatné a zodpovědné lidi, nic víc už udělat nemůžete.

Vodnář          

Menší vnitřní rozpor může nastat mezi profesními záležitostmi a společenskými aktivitami. Naštěstí vše zjemňuje družný Merkur, který usnadňuje, nacházeje se ve znamení Kozoroha, komunikaci. S jeho arzenálem a také s přínosem Venuše zazáříte.

Ryby  

Některé vaše dnešní nezdary jsou dány především nespolehlivostí vašich kolegů. Přesto padne vina na vaši hlavu a vy se budete cítit po právu poškozeni. Přestaňte se ale litovat a raději se zamyslete nad tím, jak podobným situacím v budoucnu předejít.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.