Horoskop na úterý 6. prosince: Nenechte se ovládnout chmurami

Beran

Sychravé dny mohou v citlivějších povahách vyvolávat mírnou depresi. Dnes se může jako nezvaný host vloudit také do vaší blízkosti. Nesmíte však podléhat chmurám. Nejlepším lékem na ně je společnost blízkých nebo přátel. A také dobrá kniha či film.

Býk    

Následujete Merkur, který se dnes přesouvá do Kozoroha a po nějakou dobu tam i setrvává a nehodlá nic měnit. Jak se tomuto nevítanému spojenectví bránit? Dobrým tahem bude, pokud při řešení sporů budete mít u sebe někoho, kdo vás dovede uklidnit.

Blíženci          

Dnes se vám zřejmě něco nepodaří tak, jak jste si plánovali. Berte to s nadhledem. Ani neúspěch nemusí být fiaskem, když se na něj člověk podívá s humorem a dávkou sebeironie. Pokud se navíc dokážete ze svých chyb poučit, může to být cenná lekce.

Rak    

Tento den je pro vás ve znamení zvýšené přemýšlivosti a převažujících intelektuálních zájmů. Merkur se od ranních hodin zabydluje na území Kozoroha a aktivuje všechny atributy, které jsou spojeny s psaním a komunikací. Tady se daří nadmíru.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Nesnažte se přechodit první příznaky nachlazení. Pokud to jde, požádejte dnes radši o volno. Pouhý den či dva v posteli v počátcích virózy mohou zabránit jejímu plnému propuknutí. Hrát si na hrdinu není v tomto případě vůbec dobré. Zapomeňte na to.

Panna 

Pokušitel Merkur dnes vplouvá na nepřátelské území Kozoroha a má za lubem tropit neplechu. Vaše drahá polovička na vás najednou působí chladněji a manipulátorsky, zachovejte svou pověstnou trpělivost, zase bude líp. A zbytečně ji neplašte, pak by vás to mrzelo.

Váhy  

Někdo se dnes může snažit hatit vaše snahy v práci nebo na milostném poli. Snadno prohlédnete jeho intriky. Máte dvě možnosti, buď je budete mlčky obratně mařit, anebo proti dotyčné osobě otevřeně vystoupíte. Záleží jenom na vás, čemu dáte přednost.

Štír     

Pokud se vám dnes nepodaří v práci zazářit, nepřikládejte tomu větší význam, než si to zaslouží. Každý má nárok na to, aby měl slabší den. Ostatní vás znají jako pracanty, a tak vám drobnou indispozici odpustí. Zítra to napravíte. Vše bude zase fajn.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Zdá se, že dnes budete požádáni, ať vnesete světlo do určité záležitosti jako někdo, kdo byl jejím svědkem. I když vás to může svádět k tomu, abyste skutečnost pozměnili ve prospěch svého kamaráda, zůstaňte čestní a spravedliví. Máte přece svědomí.

Kozoroh         

Receptem na chmury chladných dnů může být teplá koupel, pěkná kniha, dobrý film či společnost přátel. Ať už se rozhodnete pro cokoliv, dnes to zřejmě budete potřebovat. Snažte se svým náladám příliš nepodléhat. I když je to obtížné, přesto vytrvejte.

Vodnář

Dnes se budete urputně snažit vyřešit nějaký problém. Je důležité pochopit, že pokud nepřijdete na jeho podstatu, zřejmě s ním nepohnete. Řešením následků a neřešením příčiny se problém nikdy neodstraní. Vše se bude jen opakovat dokola a otravovat vám život.

Ryby  

Pracovní oblast vám zasahuje i do soukromého života a musíte pořád přemýšlet, proč nemůžete s kolegy najít společnou řeč. Není to jiné ani dnes. Nehledejte však vinu v sobě, může za to přesun Merkura do Kozoroha. Vše se urovná za pár dní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.