Horoskop na úterý 7. listopadu: Objevíte svého tajného ctitele

Beran

Dnes po vás bude okolí vyžadovat činnosti, kterým byste se raději vyhnuli. Přesto se překonáte a ukážete, že umíte dostát svým povinnostem. Zodpovědnost a píle se vám také bohatě vyplatí! Jen si budete na ovoce své práce muset ještě chvilku počkat.

Býk

Při práci přesčas si vyříkáte nedorozumění s kolegou. Ne nadarmo se říká, že všechno špatné je pro něco dobré! Věřte tomu a sami budete překvapeni, jak se mnohé věci v dobré obrátí. Chce to jen trochu snahy a ochoty. A obojí vy koneckonců máte.

Blíženci          

Budete mít ambice dostat se v zaměstnání na lepší pozici, než máte dnes. I když to bude vyžadovat spoustu snahy a dost možná i práci přesčas, píle vám nedělá problémy, pokud víte, že má smysl. A to víte! Vytrvejte a úspěchy se co nevidět dostaví.

Rak    

Vaše sebevědomí bude dnes stoupat na základě neustálých pochval, a to nejen ze strany kolegů, ale především vašich nadřízených! Právem na sebe budete velice pyšní. Úspěchy vás navíc motivují k další práci. Jen málokdo vám bude v těchto dnech stačit.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Dnes budete samý vtípek. Své okolí pobavíte dobrou náladou a nadšením do práce, které se jen tak nevidí. Optimismem proto nakazíte i své přátele, kolegy a blízké! Jen někteří vám budou nezdolnou energii závidět, těmi se však nebudete nijak zabývat. 

Panna 

Dnes s úspěchem zažádáte o zvýšení platu. A můžete si být jisti, že nebudete prosit dvakrát. Dobrá práce bude po zásluze oceněna bez okolků a průtahů. Někteří kolegové by vám však mohli závidět, pozor na to. Dejte jim najevo, že si úspěch zasloužíte.

Váhy  

Pro někoho ze svých přátel se stanete nedosažitelným milostným cílem. Mějte oči dokořán, rychle zjistíte, o koho se jedná. Láska se dá jen těžko skrývat. Ať už k dotyčnému cítíte cokoliv, budete se ze všech sil snažit mu situaci co nejvíce ulehčit.

Štír     

Rozdílnou povahu svého partnera v těchto dnech oceníte, pomůže vám totiž otevřít oči v jisté záležitosti, se kterou si nevíte rady. Jeho rozdílný pohled na věc vám bude ku prospěchu. Dáte protějšku najevo, že si jeho názor velice ceníte. Bude rád!

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Po práci zamíříte na nákupy. Cítíte totiž, že si za pilné plnění povinností zasloužíte trochu vyhodit z kopýtka. Uděláte si radost několika maličkostmi. Okolí to možná bude považovat za rozmařilost, tím se však nenecháte otrávit. Víte, co chcete.

Kozoroh         

S pracovními kolegy si budete v těchto dnech velice dobře rozumět. A nejenom po stránce plnění povinností a úkolů v zaměstnání! Zjistíte, že i v mnoha osobních oblastech života si máte se svými spolupracovníky co říct. Udělá vám to opravdu radost.

Vodnář          

Svého nového partnera poznáte opět trochu více. A budete za to rádi! To, co objevíte, se vám totiž bude velice zamlouvat. Ukáže se, že si s protějškem rozumíte ve všech zásadních oblastech života. A to je velice důležité! Čeká vás skvělá budoucnost.

Ryby  

Vaše láska začne opět vzkvétat. Ať už jste zadaní, či nikoliv, můžete se těšit na spoustu radosti, kterou vám v těchto dnech přinese váš milostný život. Partner by vám snesl modré z nebe a ani o nápadníky nebudete mít nouzi. Navíc víte, co chcete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.