Hrozivý kolaps moderátorky v přímém přenosu. Protočila oči, skácela se k zemi

Moderátorka počasí stanice KCAL se v sedm hodin ráno chystala divákům u televizních obrazovek sdělit, jaké počasí je v sobotu čeká. Kamery zachytily, jak se usmívala při čekání na živý vstup. Pak se ale mladé ženě znenadání protočily oči a meteoroložka se skácela na stůl, o který se nejprve jen opírala. Následně se sesunula k zemi.

Zdálo se, že její kolegyně Nichelle Medinaová a Rachel Kimová nejprve vůbec nepostřehly, co za scénu se jen kousek od nich odehrálo. Pak Medinaová zděšeně oznámila divákům přestávku ve vysílání. Živé vstupy nahradily předem připravené příspěvky, informoval portál Daily Mail.

[chooze:article;value:467520]

​​"Náš tým jí přispěchal na pomoc a utěšoval ji, zatímco čekal na příjezd lékařské posádky," uvedla k incidentu CBS News, pod kterou televizní stanice spadá. "Alissa se nyní zotavuje a zveřejňuje příspěvky na sociálních sítích," dodali ještě téhož dne kolegové.

Alissa Carlsonová Schwartzová odpoledne na svém facebookovém profilu fanoušky ubezpečila, že je na tom zdravotně mnohem lépe. "Děkuji za všechny zprávy, telefonáty a přání všeho dobrého. Budu v pořádku!" uvedla.

Co bylo příčinou jejího kolapsu, není jasné. Podobný incident se ale moderátorce stal i v roce 2014, kdy pracovala na jiné televizní stanici. Tehdy zastupovala kolegu, když se uprostřed vysílání náhle pozvracela. Od lékařů se následně dozvěděla, že má problémy se srdeční chlopní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.