Hvězdná párty v Praze: Lu z Love Islandu prozradil, jak to má s holkami

Hudba 90. let, známé tváře a mejdan až do rána. Tak vypadal večírek v centru Prahy s názvem Fewer, na kterém se blýskla třeba rapperka Sharlota a slovenská umělkyně Fejbs.

Jambora, známý jako Lu z Love Islandu, si s sebou jako doprovod nevzal nikoho jiného než vlastní matku. Ta si ale neodpustila zvídavé dotazy. "Kdy už si najdeš normální babu?" ptala se ho.

[chooze:article;value:549180]

​On se přitom údajně snaží každý víkend. "Ty ani nevíš, jak usilovně na tom pracuji," řekl. To ale podle ní nestačí a nabídla ve vtipu i pomoc. "Snažíš se málo. Jestli chceš, já ti s tím pomůžu. Vždyť víš, že ti s tím pomáhám," dodala.

Na párty dorazil i moderátor Rey Koranteng, který je známý tím, že nepije. Navíc tam byl jako první. "Přišel jsem nějak překvapivě brzy. Udiveně jsem koukal na číšníka, který udiveně koukal na mě, že jsem tady, tak jsem si říkal, že tu možná budu jediný," vtipkoval.

[chooze:article;value:550566]

A ukázal se i vnuk lídra skupiny Olympic Petr Janda nejmladší. Ten si pochvaloval hudbu konce minulého století. "Kdo nemá rád devadesátky? Pořádně si zatancovat, vždyť jsme na tom všichni vyrůstali," vysvětlil.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.