Inspirací je mi život. Otevřenost ale má i svá úskalí, popsala zpěvačka Kopecká

Eli hned v úvodu prozradila, jak vzpomíná na Superstar. "Já na to vzpomínám velmi hezky, protože to je jeden z důvodů, vlastně je to hlavní důvod, proč dneska sedím tady. Že díky tomu mohu plnohodnotně zpívat a věnovat se svému snu. Takže to byla hrozně hezká zkušenost, ti lidi byli strašně fajn a myslím si, že jsem se jenom utvrdila v tom, že chci zpívat," ujasnila.

Podle Rebeccy by ale Eli tak jako tak prorazila, čímž si ale mladá zpěvačka není tak jistá. "Já jsem se nikdy extrémně nesnažila prorazit, protože jsem do toho ještě studovala vysokou školu. Ale furt mě to házelo zpátky k té hudbě. A když potom přišla ta nabídka ze Superstar, tak jsem si řekla, že je takové poslední znamení, kdy ještě můžu zkusit ten svůj dětský sen zpívat. A nakonec se to povedlo," okomentovala.

Řekla také, že se stále potkává s jinými soutěžícími ze Superstar. Praha je docela malá, takže se potkávají na různých akcích.  "Vždycky je příjemné potkat někoho ze Superstar," dodala.

[chooze:article;value:462774]

​Kromě toho, že zpívá, tak i skládá hudbu. Ale co ji v její tvorbě inspiruje? "Mou inspirací je můj život. Snažím se psát o sobě a o svých kamarádkách, kamarádech, a myslím si, že to je vlastně ten směr, kterým se chci vydat. Je to také to, co nejvíc k lidem promlouvá. Plán B byla moje první česká písnička a byla velmi, velmi osobní," svěřila se. Má to ale i svá úskalí, pokud chce tvořit v tomto duchu, musí být svým životem vůči svým fanouškům velmi otevřená.

Eli Kopecká nazpívala novou píseň, a to jak v anglické verzi s názvem Baby Girl, tak v české s názvem Kolikrát. Co ale stojí za rozdílnými názvy? "Ten text v angličtině je prakticky skoro totožný jako v češtině, ale hledali jsme slovo, které bude jakoby zvučnější v češtině, protože mě tak nějak nešlo přes pusu, že bych ve své české písničce měla mít anglická slova 'baby' a 'girl'," vysvětlila.

Eli také prozradila, že je zamilovaná a že by se svým vztahem mohla inspirovat ve své další tvorbě. "Já si myslím, že situace si to určitě žádá. Bylo by fajn, nezpívat jenom o smutných věcech. Ale uvidíme. Já si průběžně zapisuju svoje nápady a myšlenky a chci hodně psát o svých zkušenostech, kterými jsem si prošla. Ale určitě i nějaká veselá, zamilovaná píseň je určitě v plánu," prohlásila. Na celý díl pořadu se můžete podívat pod titulkem článku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.