Je to láska, přiznal vítěz Survivoru. Konečně našel tu pravou, má ale dítě

[chooze:gallery;value:30672]

Po vítězství v Survivoru Tomáš několikrát řekl, že už je připravený začít vážný vztah. Jeho novým objevem je sympatická modelka Markéta. "Roky jsem byl teď sám, protože jsem se potřeboval najít a zjistit, co vůbec ve svém životě chci, a tak se taky stalo. Není to dávno, co jsem říkal, že jestli mám někdy v životě poznat tu pravou, tak je to teď, protože se sám v sobě cítím naprosto báječně a víc připraven už asi být nemůžu," přiznal Tomáš Weimann na sociálních sítích.

Jeho přání bylo vyslyšeno a seznámení s krásnou brunetkou přišlo jako blesk z čistého nebe. "Stalo se to všechno rychle a úplně jinak, než jsem si kdy představoval, ale to je život a ten vám to vždycky naservíruje úplně jinak. Takže děkuji životu a především tobě za to, že jsi do něj přišla, protože jsem přesvědčený, že ty jsi moje cesta a moje světlo do života," svěřil se Tomáš se svými city nové přítelkyni.

[chooze:article;value:510864]

Sám je přesvědčený, že našel tu pravou. "Děkuji za to, že jsi. Neskutečně bych přál každému z vás to, co prožívám, opravdovou lásku," dodal účastník reality show. Do jeho života s přitažlivou brunetkou vstoupí i její malý syn Kristián. Pokud jim vztah vydrží, bude se Tomáš muset popasovat i s rolí nevlastního otce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený “Wolverine” (@tomas_weimann_)

Pro svou vyvolenou je ale připravený udělat cokoliv. "Moje forma lásky je žít pro druhého, ano, možná jsem naivní a zní to jako z pohádky, ale já tomu věřím a nikdy nepřestanu. Asi je to tím, že miluju život a jsem optimista, ale moje představa je prožít život s jednou ženou po svém boku," dodal Tomáš.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.