Jiří Mádl už je otcem. S přítelkyní utajili těhotenství i porod

Nejenže dokázal skrývat, že se svou přítelkyní Andrijanou Trpković čekají dítě. Nyní vyšlo najevo, že z herce Jiřího Mádla už je novopečený tatínek. Miminko přišlo na svět před dvěma týdny, zjistil portál Super.cz.

O těhotenství slavného páru věděli jen ti nejbližší, podobně jako tomu bylo dlouhou dobu u Mádlova kamaráda Vojty Kotka. Ten tajil očekávání prvního potomka do poslední chvíle. O narození syna Huberta však informoval své příznivce jen pár dnů po porodu.

Jiří Mádl s partnerkou zatím šťastnou novinu fanouškům na sociální síti neoznámili. Zřejmě si tak chtějí užívat poklidné intimní chvíle spolu s rodinou.

[chooze:article;value:473149]

​Mádlova současná přítelkyně Andrijana je výtvarnicí původem z Bělehradu. Dříve dokonce randila i s již zmiňovaným Vojtou Kotkem, upozornil portál Blesk. Životní štěstí ale nakonec našla až u Jiřího Mádla.

Jiří Mádl už určité zkušenosti s rodičovstvím nasbíral během natáčení filmu Deníček moderního fotra, kde po boku Terezy Ramby ztvárnil hlavní roli. Redakce TN.cz se herce pokoušela zkontaktovat, k radostné novince se však zatím nevyjádřil.

[chooze:gallery;value:29830]

Deníček moderního fotra jde do kin! Takto film hodnotí herec Jirka Mádl (8/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.