Jsem děsný promiskuita, mám jich šest najednou, řekl Noid o svých kapelách

Známý zpěvák má aktuálně rozjetých hned několik projektů. "No tak teď nejvíc jsem zpěvákem, protože se přiznám, že mám šest nebo sedm kapel, se kterými účinkuji. Je to strašný. Jsem fakt jako děsný promiskuita. A dokonce ty kapely jsou jako od sebe hrozně vzdálené i stylově," řekl.

Neváhal a svoje kapely obratem vyjmenoval. "Tak já mám svoji kapelu, která mě doprovází na mojí sólové kariéře, která se jmenuje BekBek Clan. To je takový pop-rock. Pak s Honzou Tulenkem vystupuji jako duo, to je duo Tulenoid. Pak mám Maxiband, což je vlastně soutěžní kapela, která vystupuje v jednom pořadu. Pak mám Cimbálovou muziku Milana Broučka, což je cimbálovka. Pak zpívám v Orchestru Karla Vlacha, to je... krása. A nakonec kapela Dimitry, což je totální metal," popsal.

[chooze:article;value:577818]

Přechod mezi jednotlivými styly, kdy za jeden den zvládne i více koncertů, je samozřejmě náročný i na hlasivky. " Bude mi 44. Dřív jsem na všechno kašlal a nechal jsem to tak nějak od přírody. Byl jsem prostě takový pankáč a vůbec jsem se nerozezpívával, nerozcvičoval, nic. Teď už samozřejmě musím, protože vím, že je to velká zodpovědnost, takže fakt přesně dělám v autě ty různé cviky. A snažím se ty hlasivky neustále udržovat v nějaké teplotě, trošku třeba přešaltovat na jinou tu techniku," vyložil.

Noid Bárta vychovává se svou manželkou Eliškou tři děti. Zatímco on skládá hudbu, manželka mu píše texty a po svém se zapojují i děti. "Děti tam samozřejmě běhají mezi náma. Ony jsou na tohle zvyklé, ony jsou součástí toho procesu, takže většinou děti, když já skládám, tak tancují vedle mě v šatech," popsal. Říká také, že má doma takovou disneyovku, protože se jeho dcery jmenují Anna a Eliška, které říká Elsa. Na celý díl pořadu se podívejte pod titulkem článku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.