Jsem něco mezi čarodějnicí a upírem, zhodnotil Vítek z Big Brothera svoji vizáž

Reality show Big Brother bral Vítek jako zkoušku. "Byl to velký skok do neznáma. Nemohli jsme čekat, co bude. V domě mi trvalo delší dobu, než jsem se otevřel a byl jsem klidný. Až kolem třetího týdne jsem se trošku víc uvolnil. I tak mi přijde, že jsem nebyl úplně sám sebou," řekl.

Diváky hodně šokovala jeho vizáž. "Jsem něco mezi čarodějnicí a upírem, který se právě probudil ze šlofíku a je připravený se do něj vrátit. Tím pádem můj ideální styl je něco, že sundáte jednu vrstvu oblečení a můžete jít do postele. Už odmala se mi takové charaktery líbily," nastínil Vítek.

[chooze:article;value:532723]

​Časem se začal takto oblékat i on sám. "Uvědomil jsem si, proč ne? Začalo to tak, že jsem se vyřídil na maturitních plesech, postupně jsem přešel z pánského oblečení spíš na ty šaty, hábity a přehozy. Zlomový okamžik byl, když jsem si nechal poprvé udělat nehty," popsal.

V domu Big Brothera se hodně řešila i jeho sexualita a nebinárnost. "Necítím se ani mužem, ani ženou. Jsem převážně na chlapy, ale s mým oblékáním to nesouvisí," zmínil Vítek a popsal, jaký je jeho ideální typ. "Jakmile má kluk knírek, nevím, co se se mnou děje, takže knírek beru. Také mám rád tmavší typy," řekl.

[chooze:article;value:536179]

​Extravagantní Vítek také nedopatřením vyvolal největší kauzu, která se v reality show řešila. Trenýrky, které vzal Davidovi jako nevinný vtip, se v domě řešily celý týden. Vítek byl tak na dně, že chtěl ze soutěže dokonce odstoupit. "Byla to jedna z nejslabších chvil v životě. Bál jsem se, že si lidé o mně budou myslet to, co David, že jsem se nad těmi trenkami uspokojoval," bál se. Fanoušci ho ale podrželi, a tak se Vítek po návratu neměl čeho bát.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.