Kate vládne paláci pevnou rukou. Porušení pravidel dětem netoleruje

[chooze:gallery;value:35033]

Málokdo by to do ní řekl, ale princezna Kate je přísná máma. Alespoň to tvrdí zdroj z blízkého okolí rodiny, který deníku The Sun prozradil, co se děje za zavřenými dveřmi Kensingtonského paláce. V rodině Kate a Williama prý platí jedno striktní pravidlo, které nesmí nikdo porušit.

"Křik je absolutně zakázán a jakýkoliv náznak společného křiku se okamžitě řeší jeho odstraněním," prozradil zdroj. Ale než aby byly děti poslány do svých pokojů, musí konfliktu čelit přímo. "Neposlušné děti jsou odvedené z místa hádky na pohovku, kde si s nimi promluví buď Kate, nebo William. Věci se vysvětlí a nastíní se důsledky, nikdy na ně nekřičí," dodal.

[chooze:article;value:565180]

Podle odbornice na královskou rodinu Jennie Bondové vychovávají Kate a William své děti jinak než jejich královští příbuzní. "Jsou praktickými rodiči tak, jak nikdy nebyli Charles a Diana ani zesnulá královna a princ Philip. Od začátku se o své děti v maximální míře starají sami s minimální vnější pomocí," citoval ji deník Mirror.

Kate se tak prý snaží inspirovat spíš u své rodiny než u rodiny svého manžela. Chce, aby její děti měly normální dětství, stejně tak, jaké měla ona a její sourozenci. Děti se proto snaží co nejvíce držet mimo zraky veřejnosti, učit je mluvit o svých pocitech a také to, aby byly k lidem empatické.

Princezna Kate je miláčkem Britů. V popularitě prý překonala i Dianu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.